IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La decisió de Felip i Letícia amb el pla de desescalada que enfada a Sánchez

Els reis d'Espanya van a diversos actes públics junts

Felip i Letícia mantenen una videoconferència amb responsables de l'Organització Mundial de la Salut. Palau de la Zarzuela. Madrid 2020.04.08
Els Reis apareixen freds i gens propers a la fotografia | Casa Real

El passat dimarts, 28 d'abril, Pedro Sánchez feia públic el seu pla de desescalada per la tornada al que anomenen la nova normalitat. No obstant això, no tothom està disposat a seguir les pautes marcades pel president de govern espanyol.

Contra tot pronòstic, la reina Letícia i el rei Felip reprenien la seva agenda, paralitzada des de feia setmanes a causa de l'Covid-19. Fa tan sols unes setmanes, els reis d'Espanya acudien a reunions, però ara ja es deixen veure per llocs públics, encara que això sí, seguint les mesures sanitàries imposades pel president.

La reina i el rei han acudit a diversos actes públics junts, una cosa que podria no haver-li semblat gaire bé al president de govern. Aquest, no veuria amb bons ulls que els representants d'Espanya es passegessin junts, contradient el seu discurs cap a la ciutadania, on prohibia les passejades acompanyats dels cònjuges almenys fins al proper 2 de maig.

Esbós sobre la tornada a la nova normalitat

Mentre els ciutadans tenen un esbós de com serà la tornada a la normalitat, els reis d'Espanya encara no tenen una agenda fixa, i fins i tot a la seva web anuncia que «informarem de les activitats realitzades». Malgrat que els monarques han acudit a diversos actes en plena quarantena, tot just hi ha imatges d'ells, únicament les que proporciona l'equip de comunicació de la família reial.

De moment, sembla que serà l'equip de comunicació de la Zarzuela el que doni aquest tipus d'informació, fins que la família recuperi la «nova normalitat» i tot el que ella comporta. Tot i que han decidit acudir a actes públics junts, cosa que no s'hauria de fer, la veritat és que Letíca i Felip intenten seguir rigorosament les indicacions del govern Espanyol. Ara, caldrà esperar per saber quins seran els pròxims passos dels reis d'Espanya.


Comentaris

envia el comentari