La princesa Elionor al costat del seu pare, el rei Felip

Felip i Letícia, preocupats per l'internat d'Elionor: «Quin canvi»

L'última festa LGTBI a l'UWC Atlantic College de Gal·les no hauria agradat al sector més monàrquic del nostre país

La princesa Elionor s'ha convertit en una de les membres reals més sonades del moment. I no és per a menys, ja que les festes de l'escola on es prepara per ser la futura reina han generat un gran enrenou.

A l'UWC Atlantic College de Gal·les també ha pogut coincidir amb algunes altres cares conegudes de la reialesa europea com Alexia d'Holanda. I és que la filla mitjana dels reis holandesos no ha passat desapercebuda a les xarxes socials tant per la seva actitud informal com per alguns comportaments.

Això haurà preocupat als reis del nostre país? Doncs encara que la resposta és desconeguda, a qui sí que ha preocupat tant l'escolarització de la primogènita de Felip VI com les seves companyies ha sigut al sector més monàrquic del nostre país.

En concret perquè la darrera setmana, l'escola gal·lesa no ha deixat de rebre crítiques per part d'aquest grup per haver celebrat una festa de temàtica LGTBI.

Embolicada en la polèmica, la princesa ha viatjat fins a Madrid, on celebrarà el pròxim diumenge el seu 16è aniversari. Una cosa que no ha passat per alt Jaime Peñafiel, qui li ha dedicat una columna digital a 'República.com'.

A l'article, l'expert en reialesa ha volgut comparar Elionor amb la seva companya de col·legi i edat, Alexia d'Holanda. Però primer s'ha referit a la festa més sonada dels darrers dies.

Alexia d'Holanda, la companya més polèmica de Leonor

Les paraules més dures de Jaime Peñafiel

«El col·legi s'ha convertit en escandalosa notícia pel descontrol i la boja festa dedicada a la comunitat LGTBI. Les sals per favor!, ha hagut de demanar Letícia en imaginar la seva dolça i tendra filleta enmig d'aquest descontrol», començava.

Però la seva opinió no hi va quedar aquí: «Companyes i companys (el col·legi és mixt) despullats, elles en calces i sostenidors, i algunes, fins i tot, amb els pits a l'aire i els mugrons coberts amb dibuixos; i els nois ballant en tanga», escrivia. Es referia a una imatge d'Alexia en llenceria a la festa assenyalada.

I per això, van arribar els atacs a la jove holandesa: «Alexia és una joveneta amb una gran desimboltura davant la càmera com es veu a la fotografia de la polèmica festa en què apareix posant lluint un top vermell llencer».

«Va marxar del país en solitari i amb la maleta, la guitarra i els pantalons texans trencats a la moda. Sense que ningú de la família reial anés a acomiadar-la. Es tracta sens dubte d'una 'influencer', ja que la seva passió és la moda», continuava.

Tenint en compte la carta de presentació que li va fer a la filla dels reis d'Holanda, és més que evident la clara preferència de Jaime per Elionor.

«Quan Alexia va fer 15 anys, la Casa Reial va penjar una foto seva on apareixia amb un elegant vestit negre i un pentinat molt sofisticat. Semblava una model amb un estil no gaire adequat a la seva edat».

«A diferència d'Elionor, Alexia es va educar a col·legis públics, amb la seva dosi de rebel·lia. No només ha estat enxampada fumant sinó que ha tingut fins i tot un compte a Instagram on penjava imatges seves molt provocatives. Una mica sobrada la noia», sentenciava Peñafiel.

I per acomiadar-se, el periodista assenyala com a «culpables del descontrol» tant al rei Felip com la reina Letícia per una suposada mala elecció de l'internat.

«L'educació que rebrà Elionor res a veure amb l'estricta que rebia Letícia, quin canvi! Però pel que hem vist aquesta setmana tampoc no és això. Els seus pares després de veure aquestes imatges a l'Atlantic College, no s'han hagut de quedar gaire tranquils», finalitzava, deixant entreveure que els reis tampoc estarien gaire a favor.

El que sí que sabem és que, encara que aquesta setmana hagi estat de vacances, Elionor reprendrà les seves tasques a Gal·les els pròxims dies. I serà allà on continuï preparant-se per ser la futura reina d'Espanya.