Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic amb els actors que interpreten a Los Cuquis a la sèrie La que se avecina i l'actriu Carlota Boza

Carlota, la filla de 'Los Cuquis' de 'La que se avecina', enlluerna: Tota una dona

Carlota Boza ha esdevingut un personatge molt perseguit per la premsa del cor

Carlota Boza va entrar al món de la interpretació per la porta gran i ja fa més d'una dècada que treballa dins del televisiu. És una de les actrius més icòniques de 'La que se avecina', la popular sèrie que triomfa a Telecinco, ja que interpreta Carlota Rivas, la filla rebel d'Amador i Maite, més coneguts com a 'Los Cuquis'.

Carlota Boza ha anat creixent alhora que ho ha fet el seu personatge, per això els seus seguidors no han notat el canvi. Tot i això, només cal mirar enrere per descobrir que la nena que va començar a treballar a Telecinco ja és tota una dona. De fet, s'ha convertit en un rostre força perseguit per la premsa perquè té relacions amb gent important.

Concretament, l'actriu és íntima amiga de la neboda del rei Felip VI, Victoria Federica, llavors posseeix informació molt rellevant sobre ella. La seva amistat va sorgir arran d'haver coincidit un dia en una platja mentre totes dues gaudien de les vacances i des de llavors no s'han separat. Així mateix, encara que Carlota triomfa en tots els esdeveniments als quals assisteix, sempre ha de contestar alguna pregunta sobre la filla de la infanta Elena.

Carlota Boza en una sessió de fotos a Madrid, el 19 de juny de 2021

D'altra banda, cap periodista s'ha adonat de l'evolució que ha experimentat els darrers anys, ja que estaven pendents d'altres assumptes. I és que l'estrella de 'La que se avecina' és un personatge amb entitat pròpia, perquè no necessita parlar de ningú per brillar amb força. És més, recentment ha acudit a l'estrena d'un conegut espectacle de màgia i tots els focus s'han centrat en ella.

Carlota Boza amaga un drama: «El meu pare em va abandonar»

Carlota Boza s'ha convertit en el centre d'atenció després d'aparèixer en una presentació a què van acudir una infinitat de cares conegudes. Tothom n'està parlant, ja que ningú s'havia parat a pensar en tot allò que ha crescut personalment i professionalment. Primer va ocupar els titulars per la seva destresa interpretant la filla de 'Los Cuquis' i després per la seva connexió amb la Família Reial.

Carlota Boza al photocall de l'espectacle del mag Pop a Madrid
Carlota Boza a la presentació d'un espectacle | GTRES

Tot i això, darrere de la façana s'amaga una dona epilèptica que ha superat molts sots abans de conèixer l'èxit. Així mateix, fa uns mesos va confessar que va haver de deixar enrere un drama força fosc que gairebé aconsegueix arruïnar la seva felicitat. Per això, després d'aquestes declaracions, no van ser pocs els que van aplaudir la maduresa.

«El meu pare em va abandonar quan tenia 9 anys i la meva mare, intentant que no estigués molt trista, em va regalar una gosseta. Des de llavors ella m'ha acompanyat en tot», va declarar l'actriu en un to força sorprenent. No va parlar des de la rancúnia ni des de la llàstima perquè sabia que la seva història podria servir d'exemple per a molta gent.

Carlota Boza tocant-se els cabells amb un vestit negre de tirants

Com que Carlota és conscient que la seva fama no durarà sempre, ha posat molt interès a completar la seva formació acadèmica. No obstant això, els experts asseguren que sempre tindrà feina al món de l'espectacle, a més que li dedica molt de temps a la seva imatge i per això qualsevol marca estaria encantada de col·laborar amb ella.