El rei Felip es queda sense els seus amics i Letícia somriu

Aniversari atípic el que li tocarà celebrar al monarca sense els seus amics

Els reis Felip i Letícia passejant per Gijón durant la seva ruta per Espanya després de la crisi del coronavirus. 29 juliol 2020.
El rei Felip s'haurà d'ajustar com tot ciutadà espanyol a les restriccions de mobilitat | Catalunya Diari

Tot i portar la discreció de la seva vida privada per bandera, és ben sabut que al rei Felip VI li encanta gaudir del temps lliure que li permet la seva ajustada agenda amb el seu selecte cercle d'amics, i amb ell, el seu aniversari. Especialment si aquesta data es correspon amb la celebració especial d'algun membre de la seva colla, ja que és una excusa perfecta per 'escapar' del palau i reunir-se amb els seus col·legues.

I és que només hem de mirar enrere a l'any passat i recordar com va celebrar el seu 52 aniversari en un restaurant madrileny a la zona de 'El Viso', és clar envoltat dels seus i aprofitant que aquell dia no tenia cap mena de compromisos ni cites pendents en la seva agenda.

Limitat per les restriccions per a la seva festa d'aniversari

Desafortunadament, la situació ha fet un gir complet i aquest any el panorama és molt diferent, ja que amb la pandèmia existent en aquests moments del coronavirus, el rei Felip s'haurà d'ajustar com tot ciutadà espanyol a les restriccions de mobilitat i les limitacions d'aforament implantades en espais públics que impediran al monarca bufar les espelmes del pastís del seu 53 aniversari en companyia de la seva gent.

Moments complicats i delicats en els quals, a causa del gran avanç del virus en els últims dies, tan sols es podran ajuntar en locals d'hostaleria, així com bars i restaurants fins a un màxim de quatre persones, i clar, depèn de quina comunitat autònoma estiguem parlant. En qualsevol cas, unes normes que dificulten en gran manera la data tan assenyalada en el calendari del monarca. Encara que no tot és impossible, ja que, si de veritat vol celebrar el seu 53 aniversari, podrà fer-ho sempre que els gaudeixi amb les persones que convisquin amb ell.

Tal com avançàvem, al rei Felip li tocarà celebrar el dia del seu aniversari envoltat dels seus més reunits, la reina Letícia i les seves filles, la princesa Elionor i la Infanta Sofia. Una situació que esperem que canviï radical de cara a l'any que ve, i que aquesta crisi sanitària els doni un respir als ciutadans i puguem tornar a la normalitat. De moment, no li quedarà més remei que ajornar la celebració que entrava en els seus plans i conformar-se amb una discreta reunió familiar amb la seva dona i les seves petites.

Intimitat, abans de res

Aquest 2021 al rei Felip VI li toca complir pel bé comú de totes les mesures imposades per les autoritats sanitàries i evitar al màxim les reunions de moltes persones per minimitzar riscos. Per això ha decidit no planejar esdeveniments especials fins que sigui possible reunir-se amb els seus éssers estimats i gaudir-lo com abans.

Així i tot, el que sí que podrà fer amb les seves filles i esposa la reina Letícia, serà celebrar el seu 53 aniversari en algun restaurant que disposi d'un reservat que garanteixi la seva privacitat i la de la seva família. Però, encara no sabem si a aquesta celebració se sumarà una altra de les dones especials en la seva vida, la seva mare la reina Sofia, que podria sumar-se a un possible aniversari familiar a la intimitat.

Però aquesta opció encara no és definitiva, i Zarzuela de moment tampoc s'ha pronunciat sobre els plans del rei, ja que les trobades familiars formen part del seu àmbit privat, i encara no ha escollit què fer. El que està clar és que els seus 53 els celebrarà de la manera més íntima possible i qui sí que no podrà venir a felicitar-lo personalment serà el seu pare el Rei Joan Carles.

Aquest roman encara a Abu Dhabi des que va posar rumb a la seva 'aventura' a principis d'agost de l'any passat 2020, després de veure's ficat en l'escàndol pel fet d'haver sigut investigat per les seves presumptes irregularitats en el cobrament de comissions vinculades a la construcció de l'AVE a la Meca.


Comentaris

envia el comentari