Laura Matamoros amb un fons de color negre i sense mirar a càmara

La medicació deixa Laura Matamoros en una situació delicada: la foto

La filla de Kiko Matamoros ha revelat els efectes secundaris de la medicació que pren per mitigar la malaltia

Fa tan sols unes setmanes, Laura Matamoros revelava que havia heretat del seu pare un problema ocular i, a conseqüència d'això, la filla de Kiko Matamoros s'està sotmetent a una forta medicació per mitigar el problema que li està produint algun efecte secundari que la jove no ha dubtat a mostrar.

La 'influencer' no ha dubtat a pujar una fotografia al seu compte d'Instagram mostrant el seu ull vermell i plorós a conseqüència del mesurament. Sembla que la jove s'ha tret un pes de sobre i ara se sent molt més lliure a l'hora de parlar amb els seus seguidors sobre aquest tema que l'ha tingut tan preocupada. «Saflutan 1 (el nom del medicament - Laura 0)», sentenciava la jove en un 'stories'.

A més de la medicació, la filla de Kiko Matamoros defensa que el que realment li està ajudant a suportar millor la malaltia és «l'afecte de la gent» que s'ha mantingut al seu costat i li ha donat suport després de donar a conèixer la seva malaltia.

Però, tot i això,  cal no oblidar que la jove s'ha posat en mà d'un dels millors especialistes en aquesta àrea: «Sé que estic en les millors mans amb el doctor Fernández-Vega, amb la qual cosa estic tranquil·la i serena per afrontar el que pugui venir».

Malgrat tot, Laura Matamoros continua medicant-se, ja que és un tractament que li permetrà millorar la seva salut i endarrerir els efectes de la malaltia. És més, el fet d'haver detectat aviat la malaltia, pot dir-se que la seva és constant i ordenada en les seves cures diàries i podrà tenir visió en els dos ulls per molts anys més.

Una malaltia que li ha canviat la vida

La veritat és que la seva malaltia ocular l'ha agafat totalment per sorpresa. La jove anava a l'oftalmòleg a finals de l'any passat després de patir diverses molèsties en els ulls que li impedien dur una vida normal. «Em donaven moltes vibracions, no en la parpella sinó a l'ull, i en els avions tenia molta pressió. A més, tenia unes punxades molt profundes», relatava la 'influencer'.

«Vaig anar a l'oftalmòleg i quina va ser la meva sorpresa. Em van derivar a correcuita per fer-me un TAC i fer-me proves», continuava dient Laura que, en aquell moment, estava d'allò més preocupada, ja que no sabia què era el que podia tenir i la gravetat de la seva malaltia. «Calia descartar que no fos un tumor al cap i després de descartar-ho, descartar l'esclerosi múltiple», revelava en el moment de donar a conèixer la seva malaltia.

«Em va saturar una mica pensar que podria arribar a tenir una malaltia. Arran de tot això em diagnostiquen que tinc un glaucoma de tensió baixa. Normalment són de tensió alta», revelava Laura Matamoros fa tot just unes setmanes.

Preocupada, i alhora resignada, la jove explicava els per menors d'una malaltia que coneix molt bé, ja que el seu pare també la pateix des de fa gairebé una dècada. «La pèrdua de visió afecta el dia a dia, però, en ser només un sol ull , puc mantenir la meva vida d'abans igual. Sí que és veritat que hi ha certes coses que no veig (...). A part tinc danyat el nervi òptic, fet pel qual veig molt poquet i de la meitat de l'ull per avall tot just tinc visió», confessava.

La veritat és que en les últimes setmanes la vida de la jove 'influencer' ha fet un gir radical. Tot i això, Laura Matamoros compta amb el suport incondicional del seu pare, que ja ha declarat a 'Sálvame' que se sent molt orgullós de com la seva filla està portant aquesta terrible malaltia.