La 'influencer' canària Fiama Rodríguez vestida de negre

Fiama, de 'La Isla', acaba a l'hospital: «He anat a urgències»

La 'influencer' canària no ha pogut dormir per un seriós problema de salut

No hi ha dia que alguna de les 'famoses' espanyoles ens deixin de sorprendre a través de les xarxes socials. En aquest cas, ens referim a una de les cares conegudes de Telecinco. Parlem de la canària Fiama Rodríguez, una de les noies que va revolucionar 'La Isla de las Tentaciones' en la seva tercera edició.

L'exparticipant del conegut 'reality' ha fet partícip al seu mig milió de seguidors d'un contratemps més que alarmant. Fiama ha donat la veu d'alarma a les seves xarxes socials després passar-se tota la nit sense dormir. I és que la jove ha patit un problema de salut que l'ha conduït sense demora a l'hospital.

Després de diversos dies amb alguns símptomes, la jove ha deixat tot i ha visitat l'hospital més proper per resoldre el cas. Això ho hem sabut gràcies als seus 'stories' on, l''expretendenta' de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', s'ha obert en canal amb els seus seguidors. Així, la 'influencer' ha publicat l'informe mèdic que exposa el qual li estava passant.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Feia diverses jornades que patia un constant formigueig als peus que la generava molta ansietat. El que no podia esperar era que el dolor augmentés i per això ha decidit posar terra pel mig. Així, ha anat a urgències per conèixer el que realment li passava als seus peus.

L'exconcursant de 'La Isla' no ha pogut dormir perquè ha hagut de passar diverses proves per poder solucionar el seu problema de salut. Entre aquestes, una analítica que ha frenat en sec el seu seriós contratemps amb el seu formigueig de peus.

«No he dormit res perquè aquesta nit m'ha donat el formigueig en els dos peus una altra vegada. M'estava donant moltíssima ansietat, així que he anat a urgències», ha començat explicant l'exparella de Manuel. Una manera de veure la canària que sorprenia molt als seus milers de fans, acostumats a veure-la molt feliç en les seves xarxes socials.

L'informe mèdic de la 'influencer' canària

La jove canària es mostrava intranquil·la pel qual havia llegit a la Xarxa sobre els motius pels quals patia aquest formiguer. Per tant, la 'influencer' ha sentit els professionals sanitaris, cosa que devia haver fet des de l'inici del seu problema de salut.

«M'han fet una analítica i no és res greu. És anèmia i no se sap si és per falta de vitamines o per falta de ferro». Així ha respost Fiama a les sis del matí, en una nit que mai oblidarà.

Els metges li han receptat unes pastilles per ajustar els seus nivells de ferro. Però, el cas és que la jove encara no sap a què es deu aquesta afecció. Així, resultaria que la jove no té suficients glòbuls vermells per transportar el nivell desitjat d'oxigen als teixits del seu cos.

El savi consell de l'exconcursant de 'La Isla de las Tentaciones'

Després d'aquesta nefasta nit, en què ha acabat visitant les urgències d'un hospital, la canària ha parlat clar. Li ha aconsellat als seus milers de seguidors que, quan se'ls acudeixin aquesta mena de coses, no facin cas d'Internet. El més recomanable és acudir al metge per trobar una resposta professional i no llegir res que estigui dins de la Xarxa.

«No busqueu a Internet cap símptoma perquè crea una psicosi espectacular», ha dit l'exconcursant del 'reality'. Sense cap dubte, la medicina ha salvat d'una situació més que complicada a la coneguda 'influencer' sortida de Telecinco.