Alba Santana amb la seva mare Mila Ximénez

#FuerzaMila: Personatges de Telecinco envien els seus millors desitjos a Mila Ximénez

Els companys de feina de la col·laboradora se sumen a la iniciativa amb missatges de suport i afecte

Les notícies sobre l'estat de salut de Mila Ximénez segueixen generant angoixa entre els seus éssers estimats. Des que va sortir de l'hospital fa una setmana, sembla que la col·laboradora de 'Sálvame' no remunta. Està passant pel pitjor moment des que fa un any li van diagnosticar un càncer de pulmó. Dotze mesos de lluita que han acabat esgotant totes les seves forces.

El diari 'La Razón' va informar sobre el seu delicat estat de salut, i des d'aleshores Mila no ha deixat de rebre visites. Tot i que la seva família guarda silenci, la veritat és que el fet que tants amics la vagin a visitar fa pensar el pitjor.

A això s'hi sumen els nombrosos missatges d'ànim i afecte dels seus companys de feina. Els que no han pogut acostar-se a veure-la, intenten fer-li arribar la seva força amb publicacions a les xarxes socials.

#FuerzaMila, el hashtag que s'ha fet viral a Mediaset

Mentre la periodista es troba a casa amb la seva família, un moviment s'ha fet viral a les xarxes socials. Es tracta d'una etiqueta creada pels seus seguidors per a mostrar l'afecte i l'amor que li tenen i enviar-totes les forces que necessita.

Ágatha Ruiz de la Prada va ser de les primeres a tenir unes paraules cap a Mila. La dissenyadora li va dedicar el guardó que li va concedir la passarel·la Larios a Màlaga. «Li dedico a la meva amiga Mila Ximénez, que està passant un moment horrible, però entre tots l'ajudarem», deia.

El presentador Christian Gálvez també es va sumar a aquesta iniciativa i li va enviar tot el seu suport des de 'De sábado con Christian Gálvez', el programa que presenta a Cadena 100.

Anabel Pantoja va posar el seu granet de sorra amb una foto que va compartir a les xarxes socials on abraça la periodista. Amb un discret «T'estimo», la neboda d'Isabel Pantoja es mostrava preocupada i li enviava tot el seu afecte. 

El polèmic missatge de Chiqui, exconcursant de 'Gran Hermano'

Però si hi ha hagut un missatge que ha provocat una onada de reaccions, ha estat el d'Almudena Martínez. Més coneguda com a Chiqui, l'excol·laboradora de 'Sálvame' va publicar unes paraules que han aixecat polèmica.

«Un dia d'allò més trist avui. Que lletges les notícies sobre tu i la teva salut... Molt trist tot, avui hi ets i demà no», començava dient. «Llum per a tu, per al teu camí, la flor groga que és la teva essència i un àngel, que és el que eres. Ja ens tornarem a creuar».

A més sobre l'esmentada flor es podien llegir les inicials «MX». Unes paraules que es desmarcaven de la idea inicial de donar-li ànims i que feien pensar el pitjor.

Storie de Chiqui, concursant de GH
Chiqui demana perdó per la confusió generada després del seu missatge | Instagram

Vist l'enrenou causat, la murciana ha publicat una story per a desmentir que aquest missatge fos dirigit a ella. Pel que sembla, Chiqui feia referència a una amiga seva les inicials de la qual coincideixen amb les de Mila. Això sí, va aprofitar per mostrar la seva tristesa per Mila i enviar ànims a la família.

Tots pendents de la periodista

L'hermetisme que regna entre la família i els amics de Mila comença a impacientar els seus seguidors. A 'Sálvame', cap dels seus companys es pronuncia sobre l'última hora de Mila i la falta de notícies genera rumors de tota mena. De fet, s'ha filtrat que una revista molt coneguda ja té preparada una portada amb el tràgic desenllaç de la periodista.

Però Mila Ximénez segueix entre nosaltres i lluitant amb totes les seves forces. Casa seva ara és un fortí on els germans i la filla de la periodista l'acompanyen sense descans. I alguns amics de Mila, com Jorge Javier Vázquez, no han dubtat a acostar-shi per a donar-li suport.