Mila Ximénez al plató de 'Sálvame'

El germà de Mila Ximénez, abatut en les hores decisives

El delicat estat de salut de la periodista preocupa als seus familiars més directes

Hi ha molta incertesa sobre l'estat de salut de Mila Ximénez. En els últims dies els seus familiars més directes, entre ells el seu germà Manolo Ximénez, s'han reunit en el seu domicili de Madrid. Han optat per fer pinya i no deixar-la sola.

Des que van diagnosticar-li un càncer de pulmó, la periodista ha estat acompanyada en tot moment pels seus éssers estimats. És més, la seva filla, Alba Santana, ha viatjat des d'Amsterdam per estar amb ella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En les últimes imatges que s'han publicat, Manolo apareix molt desanimat. El germà de Mila s'ha convertit en la mà dreta de la col·laboradora. S'ha encarregat de cuidar-la i assessorar-la en diversos temes.Encara que viu a Sevilla, Manolo no té cap inconvenient per desplaçar-se fins a Madrid. Precisament, s'ha desplaçat fins a la capital espanyola amb la seva dona per estar amb Mila.

Des que va rebre l'alta, Mila ha rebut l'afecte de tota la seva família, que no ha dubtat en mostrar-li el seu suport.

En aquest grup de confiança es troba la seva filla Alba Santana. L'única filla de Mila Ximénez ha viatjat des d'Amsterdam, on viu amb la seva família. Però també Encarna i Conchi Ximénez, les seves altres dues germanes.

Tots ells estan intentant fer-li la vida més senzilla a la col·laboradora de 'Sálvame'. Està veient com es compleix un dels seus últims desitjos: estar amb la seva família en aquests dies tan delicats.

El germà de Mila es mostra desolat

Aquests moments no estan sent fàcils per a la família de Mila Ximénez. Sense cap dubte, el més afectat és Manolo Ximénez. Els germans Ximénez tenen un vincle molt especial.

Malgrat portar una vida molt discreta, mai ha dubtat en defensar a la seva germana en els platós de televisió. En concret, ho ha fet en 'realitys' com 'Supervivents 2016' i 'Gran Hermano VIP 7'. Manolo va guanyar-se l'afecte del públic i dels companys de la periodista.

Ara intenta fer costat a la seva germana i només surt de casa per passejar. De fet, aquest dissabte, 19 de juny, hem pogut veure'l molt afectat pels carrers de Madrid.Els mitjans de comunicació li han preguntat per l'estat de salut de la col·laboradora. Tot i això, la família ha optat per guardar silenci.

Fa uns dies, precisament, es complia un any des que la presentadora va anunciar el seu càncer. En tot aquest temps hem pogut veure-la en diverses ocasions. Fins i tot, va treure forces per tornar a la televisió durant un temps.

Vam poder veure com es reunia amb els seus companys al plató de 'Sálvame', on va mostrar-se enèrgica i amb ganes d'oblidar-se de la malaltia. No obstant això, la duresa del tractament li ha passat factura.

En les últimes aparicions públiques, sempre acompanyada, s'ha mostrat més feble. L'última mala notícia ha estat el seu ingrés en un centre hospitalari. Ara, la periodista descansa a casa amb la seva família.