Primer pla de Christian Gálvez.

Emotiu missatge de Christian Gálvez: «És difícil no portar la Mila al cor»

El presentador pateix per Mila Ximénez

Mila Ximénez està passant uns dies molt durs a causa del càncer de pulmó que pateix. Es troba en estat greu, i tant la seva família com els seus amics i seguidors estan preocupats.

Precisament entre els seus amics i companys de televisió, n'hi ha un que li ha volgut enviar un missatge d'afecte públicament. Ens referim a Christian Gálvez. Aquest li ha transmès unes paraules plenes d'amor des del programa que presenta a Cadena 100.

L'emotiu missatge del marit d'Almudena Cid a la col·laboradora

Des de les campanades de Cap d'Any, no havíem tornat a veure el presentador a Telecinco. I és que ara està al capdavant d'un programa de Cadena 100, 'De sábado con Christian Gálvez'.

Aquest dissabte, com cada setmana, es va posar davant del micròfon per a conduir aquest espai ple de música i humor. No obstant això, va començar el programa d'una manera molt diferent a com ho fa sempre: va llançar un missatge a la col·laboradora de 'Sálvame' i a totes les persones que se l'estimen.

En concret, va dir: «És molt difícil no portar la Mila Ximénez al cor i al pensament. És molt difícil explicar amb paraules la tristesa de la seva família i dels que ens considerem amics seus».

Després, va afegir: «És qüestió de gratitud per les bones estones, pels grans moments de televisió, per conjugar amb totes les lletres del verb entretenir. Seguirem entretenint aquest matí, encara que sigui un matí una mica més trist, però sense perdre l'esperança».

El presentador deixava anar aquestes paraules tan emotives i a les quals s'hi ha sumat la mateixa cadena de ràdio. I és que hi ha molta gent que té la col·laboradora en ment aquests dies.

Un altre exemple d'això és Ágatha Ruiz de la Prada. La dissenyadora ha optat per dedicar-li el premi que li han donat a la passarel·la Larios. «Li dedico a la meva amiga Mila Ximénez, que està passant un moment horrible. Però tots, per descomptat, l'ajudarem perquè estigui una mica millor», va dir quan li van atorgar al premi.

Última hora sobre l'estat de la comentarista de 'Sálvame'

Des de fa dies sabem que l'estat de la col·laboradora és molt complicat. Les alarmes van saltar quan va estar ingressada a l'hospital més temps del que s'esperava, i quan en va sortir, amb cadira de rodes i visiblement feble.

Els rumors sobre la situació de Mila van anar a més quan la seva filla, Alba Santana, va viatjar a Madrid des d'Amsterdam, on viu. I també quan els tres germans de Mila van ser vistos amb maletes entrant a casa seva. D'aquesta manera, va quedar clar que les coses no anaven bé i volien passar una temporada amb ella.

Aquesta situació s'ha vist propiciada per una crisi d'ansietat, l'estat dèbil en què es troba i que el tractament no hagi donat el resultat que s'esperava. Ni la família ni els amics han donat cap tipus d'informació al respecte. No obstant això, certs mitjans han publicat dades que resulten, si més no, alarmants.

Així, 'La Razón' ha donat a conèixer que la periodista es trobaria sedada des de fa hores. És més, també ha exposat que està acompanyada de la seva filla, els seus germans i altres éssers estimats perquè el seu estat sembla irreversible.

Mila fins i tot va arribar a explicar que es va posar en contacte amb les seves persones més properes per a explicar-los el que estava passant. D'aquí que aquestes hagin acudit a visitar-la, com Jorge Javier Vázquez, i que estiguin pendents d'ella en tot moment.

Ara, pel que es veu, la col·laboradora té el mòbil apagat. El seu germà Manolo és qui contesta els missatges de qui vol saber com està.

És evident que Ximénez travessa un moment molt complicat i està rebent molts ànims i mostres d'afecte dels seus éssers estimats i seguidors. Tant és així que aquests últims han creat un hashtag, convertit en tendència, amb el qual li transmeten força i amor.