Adara Molinero i Rodri Fuertes a 'GH 17'

«Feta pols»: Adara Molinero s'assabenta en directe de la infidelitat de Rodri Fuertes

Un reporter de 'Socialité' ha enxampat in fraganti l'exgran germà fent-se petons amb una altra noia

'Socialité' ho ha tornat a fer. Un dels reporters del programa de María Patiño ha enxampat en exclusiva Rodri Fuertes, el nòvio d'Adara Molinero, fent-se petons amb una altra noia després d'una nit de festa. La guanyadora de 'GH VIP 7' se'n va assabentar en ple directe: «Com que amb una noia? Qui és la noia?», preguntava desesperada al redactor que li havia trucat. 

«Estic supernerviosa, m'agradaria veure les imatges...», demanava a la redacció. No obstant això, des de 'Socialité' li van assegurar que no en tenien cap dubte que era ell.

Després de sopar en un conegut restaurant de Madrid amb diversos amics, Rodri se'n va anar amb una noia. Es van deixar veure d'allò més encaramel·lats, i van acabar la vetllada petonejant-se, cosa que implicaria que el jove li està sent infidel a Adara.

Rodri va trucar al programa per a desmentir-ho: «Em fa pena, perquè l'Adara ho passa malament amb aquestes coses; em fa ràbia. Simplement vull estar amb l'Adara i ja està», assegurava.

Rodri confessava a Patiño que des que van iniciar la relació, sabia que podia arribar a passar alguna cosa així. Just per això, havien intentat portar-ho tot amb la major discreció possible. «Vaig assumir que això podia passar, ja que tots dos veníem de relacions molt mediàtiques».

Rodri havia sigut parella de Bea Retamal, també concursant de 'Gran Hermano'. Un amor que va néixer sota els focus de la casa de Guadalix de la Sierra. I, d'altra banda, Adara començava una relació amb Hugo Sierra, guanyador de 'GH Revolution', amb qui té un fill.

Adara, totalment destrossada després de descobrir l'engany del seu nòvio

Durant la intervenció que ha fet a 'Socialité', Rodri ha insistit que no té res a amagar i que encara no s'havia pogut posar en contacte amb Adara. «S'està fent mal a una persona, i és el que m'importa ara mateix», assenyalava.

Per la seva banda, Adara, que s'acabava d'assabentar en directe que el seu nòvio li havia fet el salt, no donava crèdit, i es pronunciava via xarxes socials. «Estic tremolant. És tan fort. Estic destrossada... M'ha destrossat totalment perquè confiava en ell al 100%», ha confessat als seus més de 800.000 seguidors.

«No puc explicar amb paraules el dolor que sento, és horrible», afirmava a plató trencant a plorar. «Conec tots els amics del Rodri, sé els amics i les amigues que té. El Rodri se li llança a fer-li dos petons a la boca i, per casualitat, just hi ha un arbre davant. M'ho crec al 100%».

Pel que sembla, Adara es creu del tot la versió del reporter que ha tret a la llum la infidelitat, amb el qual ha aconseguit contactar gràcies al programa de Patiño. «Aquesta història se n'ha anat a la merda. H he donat tot , ho he apostat tot, i em fa molta ràbia. No vull tornar a saber res d'ell. Que no em busqui ni merdes», ha anunciat devastada posant fi a la relació.

La guanyadora de 'Gran Hermano' no vol tornar a saber res de Rodri

«Havíem discutit com discuteix qualsevol parella. Discutíem i tornàvem, però això no li dona dret anar-se'n amb una altra», ha manifestat Adara.

Mentrestant, Rodri també ha volgut recórrer a Instagram per explicar-se. «He intentat localitzar l'Adara. He anat a casa seva, li he trucat... i no hi ha hagut manera. M'hauria agradat que m'hagués escoltat, però no ha pogut ser».

Assegura que Adara ha volgut creure una cosa que és completament falsa, sense ni tan sols donar-li l'oportunitat d'explicar-se. A més, ha assegurat que pot demostrar que el que s'ha dit a 'Socialité' és fals. 

«Mai he entrat en res d'això, però m'he vist en l'obligació d'explicar-ho. Ahir vaig anar a sopar amb gent de la meva escola que conec des que tinc 9 o 10 anys. En aquestes imatges hi havia més gent. No va passar res».