Coto Matamoros posant davant les càmeres

Coto Matamoros i Carlota Prado, enxampats: Es confirma el seu romanç

La parella es va conèixer durant una entrevista en què denunciaven a Mediaset

Els col·laboradors de Mediaset no s'atreveixen a anar en contra la cadena de Paolo Vasile. Tots ells saben que anar en contra el grup audiovisual suposa ser acomiadat.No obstant això, hi ha persones que ho tenen tot perdut en aquesta cadena i, per tant, no tenen cap problema en carregar contra Telecinco. Aquest és el cas de Coto Matamoros, el germà de Kiko Matamoros, que ja fa molts anys que no treballa per a Paolo Vasile.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Des que van apostar pel seu germà, Coto Matamoros va posar en marxa una campanya de desprestigi contra la cadena. Malgrat que no  va sortir-se'n amb la seva, Coto va decidir tornar a la càrrega.

El polèmic col·laborador va iniciar l'emissió d'un programa d'entrevistes a través d'internet. El programa de Coto, 'DDT show', va aconseguir tenir l'entrevista que tothom esperava. Va ser el primer a donar veu a Carlota Prado, la concursant de 'Gran Hermano' que va emprendre mesures legals contra Telecinco.

Recordem que Carlota va denunciar a Mediaset per unes agressions d'àmbit sexual en el transcurs de l'última edició de 'Gran Hermano'. Amb tot això, el grup audiovisual va decidir eliminar el programa.


Tot i que Mediaset i la productora van enviar un comunicat condemnant la situació, Carlota va assegurar en l'entrevista que realment no estaven conscienciats.

Durant l'entrevista Coto i Carlota van mostrar molta complicitat. Ara bé, ningú s'esperava que començarien una bonica relació.

És més, s'ha revelat que la parella s'ha fet un tatuatge. Coto s'ha tatuat 'Carlota, ets una filla de puta', i ella ha fet el mateix amb el nom del col·laborador, 'Coto, ets un fill de puta'. D'altra banda, 'Crush news' ha publicat unes imatges en què apareixen junts i fent-se un petó.

Units per la ràbia

No sabem si la parella té moltes o poques coses en comú, però la veritat és que hi ha una cosa que els uneix des del primer moment: la mala relació amb Mediaset. Els dos per motius diferents, però que els fa estar junts en la seva ràbia cap al grup de Paolo Vasile.

Així doncs, podria ser que busquessin treure profit de la relació i concedir alguna entrevista. De moment, només les xarxes socials són testimonis de com avança la relació entre aquestes dues celebritats.