Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Rocío Flores boicoteja 'Supervivientes' i es juga l'acomiadament

La jove ha iniciat un pols en contra del programa i de la cadena

L'última vegada que Rocío Flores va aparèixer al plató de 'Supervivientes' va dinamitar completament el panorama televisiu. La jove, com és habitual, va participar en el debat que presenta Carlos Sobera, com a col·laboradora i no com a familiar d'Olga Moreno, ja que si ho fa com a familiar no cobra per les seves aparicions.

Rocío creia que com és habitual rebria el suport incondicional de la resta de col·laboradors, però la nit li va sortir malament i es va destapar el pastís. Es va embrancar en una gran discussió amb el Maestro Joao, que lluny de callar va reptar a la filla d'Antonio David Flores per dir-li el que molts ja pensen.

El col·laborador li va dir a Flores que no es creia la seva cara de pena ni el seu posat de persona cansada per la situació, ja que això no concorda amb tots els platós que està visitant la jove a canvi de diners per parlar de la seva família. Això va fer que el públic recolzés al veterà tertulià mentre que ningú va aplaudir la jove.

Això va ocasionar un gran enuig de Rocío, qui es va molestar molt amb els directors del programa. De fet, en directe ja vam poder veure com aquesta es dirigia als seus caps per dir-los que no permetria que ningú la vacil·lés. Ara s'ha fet patent clarament que durant algun temps ha gaudit d'una impunitat i uns privilegis en el programa que ara es podrien acabar.

Diversos testimonis van afirmar que en acabar el debat de dimarts, Rocío es va dirigir als directors per recordar qui era i advertir-los que si això tornava a ocórrer, se n'anava. De moment no sabem com està la relació del programa amb la jove, però avui ha passat una cosa important, i que a més, es pot entendre com una pista de tot el que passarà en els pròxims dies.

La filla d'Antonio David és conscient que els diumenges a la nit s'emet un dels debats de 'Supervivientes', ja que ella mateixa ha treballat alguns dies en aquest, però avui lluny de veure el format ha fet un gir de guió. Lluny de donar suport a l'emissió del programa de Jordi González, aquesta ha apostat per veure un altre contingut.

La tertuliana ha volgut acabar la setmana fent una apagada a Telecinco. Això ho sabem gràcies a una publicació que ha fet en les seves xarxes, on se la pot veure gaudint de Netflix. Concretament ha apostat per la nova temporada d''Élite', que encara que no està gens malament, es converteix en un gran lleig per a 'Supervivientes'.

El seu contracte sobre la taula

No hi ha dubte que en els últims dies Rocío Flores està fent un pols a la productora ia la cadena que la tenen contractada. Per algun motiu que desconeixem existia un acord no escrit on a aquesta se li oferia una protecció davant alguns col·laboradors, però això ara s'ha acabat.

Potser per aquest motiu ara intenta posar entre les cordes a la cadena per poder recuperar els seus privilegis. Una cosa que si no aconsegueix, podria suposar el seu final televisiu. I és que si no compta amb aquest suport, el seu discurs i les seves bones intencions es desplomen per complet.

Recordem que la jove estaria negociant també explicar la seva versió de tot el que va explicar la seva mare Rocío Carrasco en la seva docu-sèrie. Per aquest motiu resulta estrany que hagi iniciat una guerra en contra de l'única cadena que ara mateix li pot donar feina. Un treball fonamental per a casa, a causa que el seu pare Antonio David està totalment fora de l'empresa audiovisual.

Veurem llavors si dimarts que ve torna a plató de 'Supervivientes' o si estem davant d'un adeu per sempre.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]