Olga Moreno a 'Supervivientes' l'abril de 2021

Avís a Olga Moreno: «Si em busques, te la busco jo a tu també»

La dona d'Antonio David es guanya el seu primer enemic fora d'Hondures

La visita de Sandra Pica a Hondures segueix generant polèmica. La jove va ser de les primeres a visitar els supervivents amb un objectiu clar. La seva relació amb Tom feia aigües i va arribar disposada a trencar la seva relació.

No obstant això, l'organització va considerar que havia de quedar-se uns dies més. Amb prop d'una setmana en va tenir prou per posar cap per avall el concurs.

Després de la seva marxa, la participant de 'La isla de las tentaciones' va ser acusada d'haver passat informació de l'exterior als seus companys. Alguns comentaris d'aquests van posar en alerta el programa, que no va trigar a desemmascarar-la.

«Si en els Cayos Cochinos parlen de coses que només es parlen a Espanya, creiem que hi ha filtracions», li deia Jorge Javier al seu retorn. Sandra es va defensar, però ara una nova acusació d'Olga Moreno acaba amb la seva paciència i li llança un advertiment.

L'ex de Tom Brusse adverteix a la dona d'Antonio David Flores

Olga s'ha convertit en la veritable protagonista de la nova edició de 'Supervivientes'. La madrastra de Rocío Flores suma una nova polèmica que res té a veure amb el documental de Rocío Carrasco.

A la gala del concurs, la dissenyadora va assenyalar directament a Sandra d'haver passat informació de l'exterior quan va estar a l'illa. «Li ha explicat tot a Tom i ens ho ha explicat a nosaltres també, la veritat», deia amb total sinceritat.

Les seves paraules no han agradat gens a l'ex del francès, que no trigava a donar-li resposta quan ha estat preguntada pel tema. «Jo també puc explicar coses que he vist allà, que no m'han agradat i no les explico per no perjudicar la imatge de ningú».

Cansada que sempre sigui assenyalada, Pica assegurava que «m'acusen de tot» i assegurava que no li havia explicat res sobre la docu-sèrie. «Olga em va preguntar com estava el tema i li vaig dir 'Olga, no ho he seguit, no t'ho puc dir perquè t'estaria mentint'», explicava.

Per deixar les coses encara més clares, ha confessat que amb prou feines va tenir un acostament amb la dona d'Antonio David «perquè vaig tenir diferències amb ella».

«Parlant alt i clar, és una persona que no em va caure bé quan la vaig conèixer, em va sorprendre negativament el seu caràcter», confessava. Segons després li llançava un advertiment a la malaguenya. «Jo callo, però si em busques la volta, te la busco jo a tu també», sentenciava.

Sandra Pica posa en el punt de mira a altres familiars

La jove no ha estat l'única que ha trepitjat Hondures. Altres familiars també han arribat a l'illa per poder abraçar als seus. No obstant això, només Sandra ha estat qualificada de 'talp' de l'edició.

En aquest sentit, es defensa i posa el focus en la resta de familiars. «Han passat la mare de Melyssa i el germà de Lara, que m'acusin a mi quan han estat més persones em sembla el fàcil».

«Que diguin el que vulguin, que treguin proves, que diguin un comentari que realment hagi pogut sortir de la meva boca», es defensava.

Però Olga no ha estat l'única que ha revelat el paper que va jugar Sandra a l'illa. Lara Sajén també la va acusar, encara que va dir que a ella no li havia dit res directament.

«És clar, si s'ho ha comptat el seu germà no dirà que és el seu germà, no és tan ximple, la veritat», contestava Pica. L'únic que la segueix defensant és la seva exparella. Tom, que desconeix que la seva relació està trencada , va negar que la Sandra li hagués explicat coses de l'exterior.

Una afirmació que la resta de supervivents va rebre amb incredulitat a jutjar per les mirades que es van dedicar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.