La periodista Mila Ximénez

«Adeu Mila»: Indignació amb una revista que tindria llesta la seva portada més trista

La col·laboradora de 'Sálvame' ha estat sedada i la revista 'Lecturas' ja s'acomiada d'ella

Mila Ximénez segueix lluitant contra el càncer de pulmó. Quan tot indicava que l'estat de salut de la col·laboradora de 'Sálvame' estava millorant, des de l'hospital es va considerar ingressar-la de nou.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ara bé, uns dies després es va revelar que havia estat ingressada per un atac d'ansietat. En un principi, Mila va anar a la Clinica de la Luz, a Madrid, per sotmetre's a unes proves.

Aquest divendres, 18 de juny, malgrat que els metges van insistir que es quedés en observació, Mila va demanar l'alta. Després d'aquesta decisió, i segons informa 'La Razón', la col·laboradora ha estat sedada aquest cap de setmana.

Els familiars de Mila no s'han separat d'ella en cap moment. De fet, la seva filla, Alba Santana, ha viatjat des d'Amsterdam per fer-li costat. També els seus germans, Conchi, Nani i Manolo, haurien aprofitat per acomiadar-se d'ella.

Tenint en compte que 'Sálvame' no ha desmentit la notícia, els usuaris de les xarxes socials han volgut transmetre el seu suport a la col·laboradora.

Els seguidors de Mila deixen missatges de suport

Twitter s'ha omplert de missatges de suport sota el hashtag #FuerzaMila. És més, diverses celebritats també han volgut transmetre-li el seu afecte.

Aquest és el cas d'Ágatha Ruiz de la Prada, gran amiga de Ximénez. La dissenyadora ha rebut un premi aquest dissabte i no ha dubtat en dedicar-li amb molta emoció.

«Aquest premi l'hi dedico a la meva amiga Mila Ximénez, que està passant un mal moment. Tots l'ajudarem i farem que s'ho passi una miqueta millor», ha declarat entre llàgrimes.

D'altra banda, Christian Gálvez ha volgut dedicar-li unes boniques paraules des del seu programa de ràdio: «És molt difícil no portar a Mila Ximénez al cor i en el pensament. És molt difícil explicar amb paraules la tristesa de la seva família i de les persones que ens considerem els seus amics».

«És qüestió de gratitud, per les bones estones, pels grans moments de televisió, per conjugar amb totes les lletres el verb entretenir», ha afirmat Gálvez. 

D'aquesta forma, el presentador s'ha volgut sumar a l'onada de missatges d'ànim i li ha enviat tota la seva bona energia.

«Un dia molt trist. Quines notícies més lletges sobre tu i la teva salut. Molt trist tot. Avui hi ets i demà no», ha compartit l'exconcursant de 'Gran Hermano', Chiqui.

No obstant això, hi ha mitjans de comunicació que han volgut avançar-se i han anat més enllà. D'aquesta manera, s'ha donat a conèixer que la revista 'Lecturas' ja tindria preparada la seva portada més trista.

Així doncs, en la portada es pot llegir 'Adeu Mila Ximénez'. La revista té previst exposar tres cartes de comiat dels companys més propers de la periodista.

Mila solia escriure i col·laborar amb aquesta revista i, evidentment, tots els professionals de la revista estan commoguts. Tot i això, han assegurat que «resulta molt desagradable assabentar-se d'aquestes coses, sobretot, quan Mila encara està amb nosaltres», lamenten.