Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'

Jorge Javier Vázquez pateix els efectes de la pandèmia: «He perdut la il·lusió»

El presentador no viu el seu millor moment i assegura que la pandèmia ha acabat amb les seves ganes de viatjar

Jorge Javier Vázquez no li té por a res. La seva trajectòria professional està caracteritzada per l'atreviment.

És conscient del seu poder mediàtic i no té cap pudor a participar en els escàndols més escabrosos del món del cor. S'ha convertit en el gran enemic de Rocío Flores i ha abaixat el cap davant la protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El presentador no es talla ni un pèl i, per aquest motiu, s'ha convertit en el rei de Telecinco. Ara bé, en el seu bloc digital de la revista 'Lecturas' ha confessat que no tot és tan bonic com sembla.

La seva última publicació no ha deixat indiferent a cap dels seus lectors. Ha reconegut que la pandèmia del coronavirus li ha deixat seqüeles.

No és un bon moment per als integrants de 'Sálvame'. L'estat de salut de Mila Ximénez és tot un misteri i cap d'ells vol trencar el seu silenci.

Tot fa pensar que la col·laboradora està molt delicada. Jorge té una amistat molt especial amb ella, així que aquesta notícia l'ha afectat més del compte.

El diari 'La Razón' assegura que la col·laboradora ha demanat l'alta voluntària amb el propòsit d'estar sedada a casa seva. Segons s'ha publicat, està acompanyada dels seus éssers estimats.

Així doncs, és possible que Jorge Javier Vázquez vagi a casa de Mila per fer-li costat. Les últimes línies que ha escrit en el seu bloc 'Vidas propias' han fet saltar totes les alarmes. El català està molt afectat, què li passa?

«Sabia que això em passaria»

El líder de 'Sálvame' ha reconegut que té un vici molt car: viatjar. Ha visitat les ciutats més exòtiques del món i sempre que pot fa una escapada.

No obstant això, la pandèmia li ha fet canviar d'opinió i reconeix que «he perdut la il·lusió».

«Jo sabia que això em passaria. Tant de temps somiant què faríem quan tot això acabés i ara que estem veient la llum al final del túnel no sé què fer. Creia que amb “quan tot això acabi” vindria immediatament una època d’eufòria, que tots seríem més feliços i viuríem agermanats fins al final dels nostres respectius dies», ha lamentat el presentador. 

La seva extensa trajectòria professional li ha ensenyat a lluitar contra tots els seus detractors. Mai ha tingut problemes per enfrontar-se a ningú, encara que els últims mesos estan sent molt durs.

Mila Ximénez, la seva íntima amiga, no troba el tractament efectiu contra el càncer de pulmó. La preocupació que genera el seu estat de salut està deixant sense forces a tots els seus amics.

«Recordo que viatjava, que estava enganxat constantment a l'ordinador buscant vols i hotels. Viatjava perquè em feia sentir viu», escriu a 'Lecturas'.

Seguint el seu discurs, el que més l'ha afectat és no haver pogut gaudir de la llibertat durant tants mesos.

«Aquest temps que hem estat tancats, m'he acostumat a quedar-me a casa i deixar de somiar amb platges i ciutats idíl·liques. La pandèmia ha matat la meva curiositat», sentència.

El millor de tot és que Jorge té ganes de reprendre la seva antiga vida. Tot fa pensar que l'estiu acabarà amb aquest pensament apocalíptic.

«He perdut les ganes de saber què està passant allà fora. Suposo que les aniré recuperant a poc a poc, o almenys això espero».