Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac al·lucina amb l'embaràs que Rociíto sempre va voler evitar

Fidel intenta assimilar la nova situació

Fidel Albiac continua una mica descol·locat. Tot i que segueix des de la distància tot el conflicte que afecta la família de la seva dona, no perd detall de les novetats que es produeixen. En els darrers dies, s'ha especulat molt amb la possibilitat que hi hagués un embaràs.

Rociíto tampoc no s'acaba de creure tots els comentaris que li arriben sobre l'arribada al món d'un bebè. Tot passa quan Antonio David apareix més enamorat que mai de la seva xicota. Un cop allunyat de la televisió, ha aconseguit recuperar el somriure.

Tanmateix, el nen, per a sorpresa de Fidel, no seria de l'exguàrdia civil, sinó de la filla de la dona. Pel que sembla, faria un temps que medita això de ser mare. Sense cap dubte, suposaria un gran al·licient per a la família, ansiosa de rebre bones notícies.

Cal dir que la col·laboradora encara no està embarassada, però el seu desig és convertir-se en mare en un futur. Possiblement, ho veu massa prematur, i més en aquests moments, on la seva carrera professional marxa de meravella. No vol que res no pugui frenar la seva progressió.

En una de les seves últimes entrevistes, com recull Trendings, Antonio David hauria revelat quines eren les seves intencions. «Sé que vol ser mare i a mi m'encantaria ser avi», apuntava. Hi ha la possibilitat que els nens arribin a parells: Marta Riesco ja ha comunicat la intenció de tenir fills amb l'exguàrdia civil. Ell, però, no sembla estar per la feina de complir els seus desitjos. Amb tres nens considera que ja ha complert amb el seu paper de pare amb escreix.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Fidel Albiac sempre ha estat molt unit a la seva dona. | Europa Press

Fidel Albiac assumeix amb certa sorpresa l'escenari que es podria generar. Antonio David podria convertir-se en pare i avi pràcticament alhora. No seria una idea tan desgavellada.

Això sí, cal que Rocío Flores aclareixi abans el tipus de relació que manté amb Manuel Bedmar. Durant unes setmanes es va acusar el jove d'haver-li estat infidel amb una noia, però sembla que la col·laboradora el va perdonar i va preferir mirar cap a una altra banda. En tot moment van estar junts, aliens a tots els rumors que parlaven sobre una possible ruptura de la parella. Ella no li va concedir gaire importància a l'assumpte.

Tot i que la seva intenció és ser mare a una edat primerenca, de moment, prefereix prendre's les coses amb calma. Vol que la situació familiar s'estabilitzi i que tot torni a la normalitat. La germana de David ve d'un any molt complicat. A més de l'emissió de la docusèrie de Rociíto, també s'ha hagut d'enfrontar a la separació del seu pare i Olga. Per a més disgust, veia com Antonio David començava una nova relació al costat d'una bona amiga.

Primer pla de Rocío Flores.
Un possible embaràs de Rocío preocupa Fidel i la seva dona. | Europa Press

Fidel Albiac preocupat per la seva dona

Fidel Albiac és conscient que l'arribada al món d'un bebè afectaria de manera important la seva dona. Hauria de viure aquell moment tan especial des de lluny. Encara que li agradaria acompanyar la seva filla en aquesta data tan especial, sap que té totes les portes tancades.

Tot i que alguna vegada han intentat fer algun tipus d'acostament, gairebé sempre s'han quedat a mitges. És com si no els interessés reprendre la relació. Rociíto fa molt de temps que demana veure els seus fills, però aquests no semblen estar per la feina. S'hi mantenen molt distants, possiblement per recomanació del seu pare.

Fidel Albiac comprova com la seva dona es podria convertir en àvia abans d'arribar als 50. L'opció ja és sobre la taula i els rumors comencen a cobrar cada cop més força.