Primer pla de Víctor Janeiro

Víctor Janeiro posa en alerta María José Campanario amb la seva tornada a la televisió

Víctor Janeiro torna a la televisió de manera inesperada

Víctor Janeiro està centrat ara en la seva vida familiar al costat de Beatriz Trapote i dels seus tres fills. No obstant això, ha decidit fer un pas inesperat a nivell laboral. S'ha convertit en concursant del nou reality de Telecinco: Pesadilla en el Paraíso.

Després d'acceptar el repte ho ha explicat a María José Campanario, a Jesulín i a la resta del clan. I és que és conscient que ell mateix farà que tots tornin a ser una altra vegada al punt de mira dels mitjans.

Víctor Janeiro torna a la televisió

El fill petit de Carmen Bazán s'ha dedicat al món de la tauromàquia. Això, però, no ha evitat que al llarg de la seva carrera hagi participat en diferents programes de la televisió. Així, va ser participant de Mira quién salta , de Más que baile i fins i tot d' Aventura en África, on va aconseguir convertir-se en vencedor.

Ara, ha decidit tornar a la petita pantalla. Per això, com ja va anunciar en exclusiva fa uns dies la revista Semana, ha optat per concursar al nou format de Mediaset. En concret, és el cinquè famós confirmat del programa on diverses celebrities conviuran en una granja. Això, al marit de Trapote no li suposarà cap problema, ja que passa gran part del temps al camp, envoltat d'animals.

Foto familiar de Víctor Janeiro, Beatriz Trapote i els seus fills
víctor Janeiro ha decidit separar-se temporalment de la seva família per afrontar aquest nou repte | Raúl Lemos

La segona setmana de setembre és quan està previst que arrenqui el reality. Amb ell, el que s'aconseguirà és que la família Janeiro torni a estar al punt de mira. Ho farà, no només pel comportament d'ell al programa, sinó també per les declaracions que hi pugui fer.

Potser la seva participació no agradarà gaire al seu clan, que prefereix allunyar-se de les polèmiques i controvèrsies. Tot i això, aquests dies la seva família es troba una altra vegada a la premsa rosa per l'última exclusiva de Jesulín i Campanario. Han concedit una entrevista on 'fan com si la primogènita d'ell no existís i on el torero revela que tindrà la seva pròpia docusèrie.

Fotomuntatge de Víctor i Jesús Janeiro
Víctor Janeiro és conscient que la seva participació en el reality posarà el seu clan al punt de mira un altre cop | Catalunya Diari

 

Víctor Janeiro ja coneix els companys que conviuran amb ell

L'oncle d'Andrea Janeiro no sap el nom de tots els famosos amb qui haurà de competir, ja que encara n'hi ha que no s'han revelat. Oficialment, però, ja en coneix quatre, sent el primer Pipi Estrada, col·laborador de Sálvame i exparella de Terelu Campos.

De la mateixa manera, ha decidit convertir-se en granger Omar Sánchez, l'exmarit d'Anabel Pantoja, un surfista que arriba al reality que ha hagut de veure a la televisió el naixement de l'amor entre Anabel i Yulen Pereira a Supervivientes.

Víctor sap també que hi ha dues dones molt controvertides i de fort caràcter amb qui la convivència pot resultar complicada. La primera és Gloria Camila, la filla d'Ortega Cano, una noia que, en ple escàndol familiar pels conflictes amb l'esposa del seu pare, ha decidit provar sort en el nou format.

Gloria Camila Ortega
Víctor ja sap que Gloria serà una de les seves companyes | EUROPA PRESS

La segona és Mónica Hoyos que, després de participar a GH VIP 6 i a Supervivientes 2019, ha optat per provar sort amb un altre reality. Ho fa després d'un temps allunyada de la televisió i de les seves controvertides polèmiques amb el seu ex, Carlos Lozano, i amb Miriam Saavedra.

▶️ Vídeo del dia

D'aquesta manera queda clar que Pesadilla en el Paraíso aposta per cares molt conegudes del nostre país i que no deixarà ningú indiferent. En definitiva, el germà de Jesulín no ho tindrà gens fàcil per proclamar-se guanyador. I és que tots ells generen morbositat i poden aportar molt al nou programa.