Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac anuncia un nou naixement a casa seva que donarà molt a parlar

El marit de Rocío Carrasco continua actuant des de l'ombra

Fidel Albiac prepara un nou acte després del gran èxit que va suposar el concert del 8M en homenatge a Rocío Jurado.

Artistes com Rigoberta Bandini, Ana Guerra, Bebe, Pastora Soler, Edurne, Beatriz Luengo, Soleá Morente o Ruth Lorenzo, entre moltes altres, van donar veu a 'la més gran'.

Així, van interpretar algunes de les cançons més mítiques de l'artista. I la mateixa Rocío Carrasco reconeixia que «quan li pregunten quina cançó del repertori de la seva mare prefereix, és com si li preguntessin a quin dels seus fills estimava més».

Tot i que l'esdeveniment tampoc no va estar exempt de polèmiques. I és que passava un fet que provocava que moltes cantants «estiguessin a punt de no pujar a l'escenari».

Primer pla de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco prepara un nou concert d'homenatge a la seva mare | Europa Press

I és que descobrien una clàusula al contracte que «els obligava a cedir els seus drets per a la reproducció d'aquesta gala a la televisió o DVD».

Fet que les enxampava a totes per sorpresa, ja que «es tractava d'un concert solidari, i si és solidari no ha de guanyar diners ningú». Motiu pel qual van posar «Van queixar-se. L'enuig és terrible», assegurava Diego Arrabal.

Al final van cedir perquè «aquestes persones no tenien ganes de problemes i ja feia molt temps que negociaven».

Imatge de Rocío Carrasco i Fidel Albiac dins del cotxe
Rocío Carrasco i Fidel Albiac continuen enfrontant-se moltes polèmiques | GTRES

Però, lluny de l'enrenou generat, durant el concert es van viure molts altres moments inoblidables.

De fet, Carrasco va poder comptar amb una àmplia presència socialista a la llotja destacada. La ministra d'Igualtat Irene Montero no es va voler perdre l'esdeveniment, igual que Maria Jesús Montero, Raquel Sánchez, Pilar Alegría o Adriana Lastra.

Fidel Albiac prepara un nou cop mestre des de l'ombra

Això, sense comptar amb altres moments curiosos com la presència d'una tetacam durant l'actuació de Rigoberta Bandini: «Quan Rigoberta va cantar la seva cançó, la grua va anar fent un escombrat pel públic i algunes senyores s'aixecaven el jersei i les ensenyaven».

Igual que en tot esdeveniment organitzat, Rociíto i Fidel també van haver d'enfrontar-se a nombrosos contratemps.

«Hi va haver mitja hora de retard, havia de començar a les 21:00 i va acabar a les 23:30-00:00 hores. Però les barres, que normalment estan obertes fins al final, a dos quarts de deu estaven tancades». Un seriós indicatiu que no «hi havia negoci».

Rocío Carrasco parlant en públic.
Rocío Carrasco encapçala la caiguda d'audiència de Telecinco. | Telecinco

L'aforament del Wizink Center tampoc va ser l'esperat, havent-se omplert «2.300 butaques de 12.000». Tot i això, tant la filla de 'la més gran' com el seu marit tenen pensat a seguir endavant amb els seus plans i ja tindrien al cap organitzar un segon concert.

Això, mentre que Albiac s'enfrontaria a una complicada investigació al voltant de la seva figura. «Ell té coneixements judicials i legals i sap molt bé com fer les coses».

«Hi ha procediments que estic temptejant que no es duen a terme perquè ell ha fet les coses d'una manera peculiar per no deixar rastre a cap mena de nivell».

Però, deixant de banda els seus problemes legals, la parella té clar que pensa esprémer al màxim el seu moment de glòria. I ja estarien organitzant un segon concert molt semblant al del 8M, però a Sevilla. «Serà a l'estadi de La Cartuja a Sevilla, un concert molt similar que ara està en fase de creació», informen diversos mitjans. «Està intentant aconseguir diversos artistes. No és una cosa que estigui tancada sinó en negociacions, no està aprovada i es veurà la setmana que ve».

Tot i que a diferència de l'esdeveniment celebrat el 8M, aquest no comptaria amb aquest toc feminista. «No, aquests discursos ja van tenir el seu lloc el Dia de la dona, però crec que se segueix volent posar el nom de Rocío Jurado i rendibilitzar el seu nom, però per una cosa bonica i musical».