Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac confessa a Rocío Carrasco que ha perdut gairebé tots els diners

Fidel Albiac és perfectament conscient de la situació que ha canviat les coses

Fidel Albiac és el principal suport de Rocío Carrasco i qui ha estat al seu costat en els bons i en els millors moments. Precisament per aquest motiu està donant-li suport ara més que mai, quan tots els plans no li han sortit bé. Així, ara ha informat la seva dona que la segona part de la seva docusèrie no serà tan rendible, econòmicament parlant, com esperava.

El fet que aquesta producció no s'emetrà a Telecinco sinó a MiTele Plus ha estat un cop dur. Ho ha estat tant per una qüestió de beneficis materials com perquè deixa clar que Mediaset no compta amb ella tant com abans.

Fidel Albiac coneix la realitat econòmica del nou projecte

El marit de Rocío Carrasco exerceix també com el seu soci en els projectes i és el seu principal assessor. Per això, ha estat al capdavant de les negociacions entre ella i La Fábrica de la Tele per llançar la segona temporada de la producció esmentada. Unes negociacions que no estan sent tan beneficioses per al matrimoni com es podia esperar.

El mitjà Informalia és el que ha revelat que el fet que aquesta producció s'emeti únicament a la plataforma de pagament Mitele Plus redueix el benefici esperat. Ha publicat que aquest fet ha portat Fidel «a renegociar els termes de l'acord amb la productora». Per això «previsiblement reduirà en bona part el caixet de la filla de 'la más grande'».

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Fidel Albiac i Rocío Carrasco no han aconseguit el que esperaven en aquesta segona part de la docusèrie. | GTRES
 

Això sí, de moment els implicats no han confirmat aquesta notícia que segur que ha estat un cop molt dur. Com també ho ha estat per als nombrosos seguidors de la mare de Rocío Flores. I és que estan indignats perquè aquesta nova entrega no es podrà veure en obert.

Però cal no oblidar que davant d'aquest inesperat revés econòmic per a ells, les seves finances experimentaran, malgrat tot, una gran pujada. Això passarà perquè el pròxim 1 de juliol obrirà les portes el museu de Rocío Jurado, pel qual la primogènita de la cantant rebrà una quantitat mensual. La percebrà, entre d'altres, per haver prestat vestits i objectes personals per a aquest centre expositiu.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Fidel Albiac ha hagut de renegociar amb La Fábrica de la Tele. | GTRES

 

Fidel Albiac, expectant davant del que pugui succeir

L'advocat sevillà, malgrat el contratemps esmentat, no descarta que en algun moment En el nombre de Rocío es pugui veure en obert. Tot dependrà de les audiències que hagi aconseguit amb la seva estrena aquest divendres. Dins del Deluxe, on ha acudit la protagonista, s'han emès a Telecinco els dos primers capítols, els únics que se'n podran gaudir gratuïtament.

En aquests han quedat clares dues coses. La primera és que Carrasco no està sola, ja que comptarà amb la presència de nombrosos familiars i amics que li donen suport. Així, hem pogut veure les seves cosines de Chipiona, el seu oncle Antonio Carrasco, María Teresa Campos...

La segona és que està disposada a tirar per terra les mentides que la seva família més mediàtica ha dit d'ella. I per això mostrarà documentació i proves. Entre les més crucials hi ha un testament anterior que va fer 'La Jurado'.

D'aquest testament, per exemple, ha revelat que el va trobar després que morís la seva mare: «Jo havia de buidar tots els armaris de papers, la tauleta de nit i el buró. I en un dels calaixos trec un paper doblegat, un testament diferent de l'oficial. Ara mateix hi haurà qui s'estigui assabentant que existeix això i d'altres, que jo ho sé i ho tinc».

«La meva mare pensava que havia de callar moltes coses i jo he callat moltíssim, però ja no callaré més. Callis o no callis et seguiran donant cops. Per tant, s'ha acabat».