Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac confirma que el divorci ha sortit bé perquè el pacte beneficia tothom

El marit de Rociíto ja no té cap dubte sobre la ruptura d'Olga Moreno i d'Antonio David

A ningú no el sorprèn que Fidel Albiac estigui vivint la seva millor època al costat de la seva dona, Rociíto. I és que el sevillà és conscient que Rocío Carrasco està passant bons moments després d'anys guardant silenci.

Sens dubte, l'estrena de la docusèrie Rocío, contar la verdad para seguir viva va marcar un abans i un després a la vida de la filla de 'La más grande'. A partir de llavors, la dona de Fidel Albiac va rebre una onada de suport per part dels seus seguidors. D'altra banda, fortes crítiques per part dels fans del clan Flores-Moreno van arribar a les seves orelles.

Tot indica, però, que Rociíto ara està en la seva millor etapa personal i professional. I amb raó, perquè dels cinc esdeveniments que ha organitzat Sálvame, ella ha participat en tots sense pensar-s'ho dues vegades. Primer va anar a la Fashion Week de l'espai i, posteriorment, al Mediafest.

A més, l'emissió de la segona temporada del seu documental ha fet que, de nou, la major part del públic estigui al seu bàndol. Encara que la seva vida estigui anant millor que mai, la veritat és que el matrimoni no se salva d'estar al centre de la polèmica. Justament fa tan sols unes hores, el nom d'ells tornava a ressonar per unes contundents declaracions d'una dels seus enemics, Olga Moreno.

Primer pla de Fidel Albiac
Fidel Albiac, atent a les declaracions de la seva enemiga | GTRES

 

La dura època d'Olga Moreno

Així mateix, Fidel Albiac ha vist que Olga Moreno s'ha confessat com mai després de la seva polèmica ruptura amb Antonio David Flores. I és que a finals de l'any passat saltava l'exclusiva que la parella havia posat punt final a la seva relació després d'aproximadament 20 anys junts.

Al principi, hi havia un gran hermetisme al voltant del matrimoni, atès que no es coneixien les raons de la separació. Tot i això, poc temps després, el rumor que l'exguàrdia civil estava festejant amb la reportera Marta Riesco va començar a sonar cada vegada amb més força.

Com era d'esperar, els rumors eren certs i la parella va confirmar que estaven junts. Per part d'Olga Moreno, Fidel Albiac va veure que la guanyadora de Supervivientes 2021 es tancava en banda i es negava a parlar públicament.

La majoria dels fans d'Olga Moreno afirmen que l'enemiga de Fidel n'ha resultat beneficiada després de la ruptura. Tot i això, per a Olga aquest any ha estat summament complicat, però sembla que ha quedat enrere perquè està vivint el seu primer estiu de soltera d'allò més bé. Així mateix, Semana mostrava una Olga allunyada de tota polèmica gaudint d'un dia de platja.

Per tant, la sevillana està en el seu millor moment i tot indica que ha passat pàgina. Tot i això, fins fa poc que ha començat a pronunciar-se sobre aquesta ruptura de què tant' s'ha parlat i, per fi, s'ha descobert què va passar.

Fidel Albiac ha descobert la situació en què es troba la sevillana

Després de mesos en què ha rebaixat la seva intervenció a la televisió, Olga Moreno ha reaparegut al focus mediàtic i ha fet una entrevista per a la revista Pronto  Així mateix, l'exmadrastra de Rocío Flores s'ha sincerat davant de la premsa i ha explicat la situació en què es troba.

«Soc feliç. Tot està bé, visc el dia a dia amb optimisme, i no penso en el futur, és que no sé ni què faré demà», deia. Sens dubte, aquest any tan complicat que ha travessat ja ha quedat enrere perquè està vivint el seu primer estiu de soltera d'allò més bé. La sevillana està en el seu millor moment i tot indica que ha passat pàgina. No obstant això, una font molt propera a ella ha recordat aquells dies en què el món se li ensorrava.

«Ho va passar molt malament al principi, quan Antonio li va dir que volia, separar-se perquè no s'ho esperava. Tot i així, va lluitar fins al final per intentar salvar el seu matrimoni, però l'aparició de Marta Riesco va ser un pal definitiu».

«Afortunadament, és una dona molt forta i ha seguit endavant amb molta fermesa». «La seva preocupació més gran és l'estat de salut de la seva mare, d'altra banda, viu bolcada en la seva filla, en David i en la seva feina a la botiga de roba», confessava el confident d'Olga.

David Flores i Olga Moreno
Per a la guanyadora de 'Supervivientes 2021', David Flores és imprescindible a la seva vida | MEDIASET

 

Olga Moreno, bolcada en David Flores

Sens dubte, Fidel Albiac sap que el suport més gran de l'ex d'Antonio David ha estat David Flores. La mateixa font confirma que «David no vol distanciar-se d'Olga. Quan Antonio se'n va separar, el noi va deixar molt clar que volia quedar-se a casa de l'exdona del seu pare».

«Són ungla i carn, no tenen secrets l'un per l'altre. S'entenen a la perfecció i David se sent superprotegit. No l'imaginem vivint amb Antonio i amb la seva xicota Marta», admetia.

Per descomptat, a ningú no el sorprèn el bon rotllo que hi ha entre Olga i el seu exfillastre. I és que tots dos, tan aviat com va arribar l'estiu, van gaudir dels dies de platja en companyia de l'un amb l'altre.

De manera que, per aquesta banda, Fidel Albiac és conscient que Olga a poc a poc està superant la separació amb Antonio David de la mà dels seus éssers més estimats.