Fotomuntatge de Rocío i Antonio David Flores

Antonio David, preocupat en saber què passa amb la foto privada de la seva filla

La fotografia ja és viral a les xarxes socials

Antonio David Flores fa l'esforç per, malgrat no estar a cap plató de televisió, ser el centre de tots els titulars. Aquesta vegada, l'exguàrdia civil no ho és expresament. Tot el contrari, sinó que la seva filla, Rocío Flores, és la protagonista d'una fotografia que ha causat força enrenou.

Antonio David, protagonista indiscutible

Han passat més de dos anys des que Telecinco decidís prescindir d'Antonio David Flores. En emetre's el primer capítol del documental de Rocío Carrasco i confirmar-se els maltractaments psicològics, l'exguàrdia civil va abandonar el seu lloc de treball.

Des d'aleshores, no ha tornat a trepitjar un plató de televisió, encara que ni el nom ni la persona han desaparegut del tot. Per la seva banda, el pare de Rocío Flores s'ha encarregat de crear el seu propi canal de Youtube on es defensa de totes les acusacions que rep.

A més a més, ha estat protagonista de diverses portades de revistes del cor, ja que la seva relació amb Marta Riesco també ha ajudat. Per tant, es podria dir que Antonio David és a la carena de l'onada.

Les anades i vingudes de la parella així com les fotografies que pugen a les xarxes socials han provocat que avui estiguin al focus de la notícia. Tanmateix, aquesta vegada és diferent i Antonio David Flores n'és protagonista perquè està preocupat per la seva filla. En concret, una fotografia íntima de la 'influencer' s'està fet viral.

La fotografia que preocupa Antonio David Flores

Les xarxes socials són avui dia la manera que tenen els 'influencers' d'estar en contacte amb els seguidors. D'un temps ençà, Rocío Flores s'ha convertit en una.

La filla d'Antonio David, a més dels platós de televisió, també ho explica tot al seu perfil d'Instagram. Hi està tan acostumada, que no és conscient del que pot provocar.

Fa uns dies va penjar una imatge en roba de bany que ha esdevingut viral. La fotografia no conté res en especial, només apareix Rocío Flores en biquini, lluint el cos que tant de temps ha estat forjant. Doncs, per què aleshores està tenint tanta repercussió?

Fotomuntatge d'un storie de Rocío Flores posant en biquini a una piscina i una persona amb un mòbil a la mà
La foto de Rocío Flores posant en banyador que ha penjat al seu perfil d'Instagram| Catalunya Diari

L'evolució de Rocío Flores ha estat innegable, i no només ella defensant-se en un plató de televisió. Tant mentalment com físicament, la jove s'ha transformat.

Després del seu pas per Supervivientes i aprimar-se tants quilos, la filla d'Antonio David Flores es va prendre molt seriosament el seu físic. Tenia clar que no volia tornar a l'estat anterior, i per això, a més de posar-se a dieta, es va posar en mans de professionals.

Aquests han sabut modelar la seva figura. «Abans no tenia cintura», explica la mateixa Rocío en un dels seus vídeos penjats a Instagram. En canvi, és tan radical que la jove ha passat de no voler ensenyar el seu cos, a mostrar-lo cada dia.

Està tan orgullosa que fins i tot ha posat en vestit de bany per a la portada d'una de les revistes més conegudes a Espanya.

Antonio David, intranquil per la seva filla

Antonio David s'alegra del canvi tan gran que ha fet la seva filla. Tot i això, hi ha vegades que pare i filla no estan d'acord. I malgrat que tots dos venen que tenen una relació irrompible, això no seria del tot cert.

A més de la preocupació de l'exguàrdia civil per la fotografia, Antonio David ho està per la relació que Rocío Flores manté amb Marta Riesco. Actualment, la reportera de Telecinco ho és tot per a ell, però sap que aquesta no és del gust de la seva filla.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Fotografia d'Antonio David Flores amb Marta Riesco i Rocío Flores a Starlite | GTRES

Sense anar més lluny, fa uns dies tots tres van anar al festival Starlite, un dels més coneguts a Màlaga. Allà, tot i asseure's tots tres junts, la tensió es palpava a l'ambient. Així doncs, sembla que, de moment, portar-se bé és una assignatura pendent.