Sonsoles Ónega presentarà un programa nou

Sonsóles Ónega rep insults i burles després de confessar els pitjors presagis

Sonsoles està rebent crítiques dels seus antics companys

Sonsoles Ónega és una de les grans periodistes de la televisió, per això, no li ha estranyat gens que rebi tant d'afecte per part del públic. Estava treballant a Telecinco, però la cadena de la competència li ha fet una oferta molt interessant i ha acceptat. Tothom pensava que era feliç presentant Ya es mediodía, però la realitat era molt diferent.

Sonsoles Ónega es troba més còmoda treballant a Atresmedia, potser perquè la línia editorial del grup li sembla més atractiva. Mai s'ha sentit còmoda tractant continguts de cor, tot i que n'ha informat amb una gran professionalitat. És especialista en temes polítics i socials, per això, ha pensat que el millor és tancar una etapa.

Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós
Sonsoles Ónega vol canviar de vida. | GTRES
 

Sonsoles ha confirmat amb el gest que ha tingut que a Mediaset no era tan feliç com tothom pensava. Tenia una relació fantàstica amb els seus companys i l'audiència l'adorava, però no acabava de trobar el seu lloc. Per això, ha estat negociant amb la competència en silenci i no ha avisat de les seves intencions amb prou temps.

Sonsoles s'ha emportat una gran decepció amb alguns membres de Ya es mediodía perquè s'han burlat de la decisió que ha pres. En concret, una reportera ha imitat les paraules que la presentadora feia servir per acomiadar-se de l'audiència. Aquest atreviment ha estat condemnat a les xarxes socials, ja que els espectadors continuen al costat de la periodista.

Ónega ha generat una gran polèmica perquè ha donat veu a uns comentaris que no deixen en un bon lloc els seus antics companys de Telecinco. La veritat és que té motius, ja que alguns s'han burlat de la seva manera de gestionar el fitxatge d'Antena 3. Durant les últimes setmanes, ha rebut insults i certes persones l'han anomenat «traïdora» per no avisar amb prou temps.

Sonsoles Ónega es converteix en l'enveja de Telecinco

Sonsoles va sorprendre tothom quan va anunciar que la seva relació laboral amb Mediaset havia arribat al final, ningú no s'esperava una cosa semblant. En un primer moment, els espectadors la van atacar, però després van entendre que havia fet el correcte. Aleshores, va començar a rebre missatges de suport que criticaven Telecinco, i aquí va començar el seu veritable problema.

Primer pla de Sonsoles Ónega somrient
Sonsoles Ónega ha recuperat l'afecte del públic. | GTRES

 

Ónega està d'acord amb alguns espectadors que han assenyalat Ya es mediodía i la veritat és que el programa no ha actuat bé. Han llançat diverses indirectes que afecten la comunicadora, que ha desaparegut després dels insults. Quan les xarxes van començar a fer certs comentaris es va esfumar, ni tan sols ha agraït el canvi, simplement marca 'm'agrada'.

La periodista, malgrat el moment tan crític que viu, té certa il·lusió perquè sap que el seu nou programa serà tot un èxit. Ja han començat els preparatius, tot i que cap mitjà no s'atreveix encara a avançar cap detall. El que és evident és que no tractarà temes relacionats amb el cor, ja que és un negoci que Antena 3 ja no vol fer.

Sonsoles Ónega està decebuda

Sonsoles no pensava que els seus companys fossin tan durs amb ella, encara que cap ha tingut la valentia d'atacar-la directament. «No hi ha cap presentador que estigui per sobre d'un programa», ha declarat Joaquín Prat. Aquesta mena de comentaris van fer que les xarxes en un primer moment s'omplissin de paraules ofensives.

Ónega, fent gala de la prudència que la caracteritza, no ha entrat en cap provocació. Simplement, ha marcat 'm'agrada' a algunes publicacions de persones que volen donar la cara per ella, ja que el públic l'ha acabat comprenent. La comunicadora no acabava de ser feliç i ha trobat una oportunitat per ser-ho, no s'ha produït cap traïció.