Primer pla de Patricia Pardo posant a un photocall

Patricia Pardo reconeix que està trista perquè hi ha masclisme a la relació

Patricia s'ha sincerat amb l'audiència i ha deixat clar que hi ha un problema

Patricia Pardo és una dona feliç tant en la feina com en la seva vida privada. S'ha guanyat el reconeixement de l'audiència en substituir de la millor manera la presentadora titular d'El programa de Ana Rosa.

És una periodista que, des que hi és al comandament de l'espai que ha presentat Ana Rosa Quintana, no té cap problema per mullar-se sobre certs temes sensibles. En aquest cas, parlem d'una sèrie de comportaments que denoten un cert masclisme. Patricia Pardo ha volgut comentar-los en ple directe.

El cas és que la gallega ha opinat de manera sincera sobre un dels concursants que més ha fet parlar de Supervivientes. Ens referim a la figura d'Alejandro Nieto, actual parella de Tania Medina, una altra supervivent que va ser expulsada fa unes setmanes per l'audiència.

Patricia Pardo posa el focus en una parella de 'Supervivientes'

El programa del verano ha començat aquest dilluns una nova etapa amb el retorn de Patricia Pardo i la infinitat de canvis que ha provocat la marxa de Sonsoles Ónega. Amb tot, Joaquín Prat ja treballa a cavall des d'ahir presentant Ya es mediodía i El programa del verano .

En companyia de Patricia Pardo, el presentador ha pres les regnes de les seccions de successos i el 'club social'. En aquest grup de debat del 'club social', s'han posat sobre la taula els darrers dubtes d'Alejandro Nieto sobre la seva parella Tania Medina a Supervivientes 2022.

Sobretot, s'ha posat el focus en la cridanera reacció de la model canària justificant la seva parella. «Un altre dels obstacles perquè una relació no funcioni és la desconfiança. Dic això, perquè sembla que la distància està fent efecte en Alejandro, que desconfia de Tania», deia Patricia Pardo.

Imatge de Tania Medina i Alejandro Nieto a Supervivientes 2022
Tania Medina defensa la seva parella, Alejandro Nieto, després de les seves paraules en 'Supervivientes 2022'. | Mediaset

«Per descomptat, té un punt masclista terrible»

«S'ho ha de fer mirar aquest noi», lliscava Joaquín Prat. «Per descomptat, té un punt masclista terrible», sentenciava Patricia Pardo donant pas al vídeo en què es mostra Alejandro dubtant de la seva parella. Tenia la preocupació que Tania conegués algú de festa, aprofitant que estem en ple estiu.

Malgrat els seus maldecaps, Anabel Pantoja intentava per tots els mitjans fer-li veure que Tania està boja per ell i que no l'enganyarà.

Això sí, després de veure el discurs d'Alejandro, Tania treia la cara pel seu xicot. «No és per alarmar-se escoltar aquesta conversa a hores d'ara perquè Alejandro és allà dins, està sol. I els que estem fora que hem estat allà hi sabem que li dones voltes a tot. És normal que tingui dubtes i inseguretat, però si pogués el tranquil·litzaria i li diria que està tot bé», apuntava la canària.

Crítiques a Tania Medina després de justificar això del seu xicot

En acabar del vídeo en El programa del verano, Patricia Pardo es mostrava molt contundent amb l'exconcursant de La isla de las tentaciones. «Això és normalitzar el masclisme, em perdonareu. Això em sembla terrible, la forma en què el justifica em provoca una tristesa tremenda…», deia contrariada la periodista.

Per reforçar l'opinió de Patricia Pardo, Paloma García-Pelayo també hi ha incidit. «Quan parla Tania diu que això és "com sempre", efectivament, res no ha canviat. Ella l'està justificant o normalitzant. L'únic que ha d'entendre Alejandro és que la llibertat existeix, però també per a la teva parella. No per tenir-la més lligada serà més feliç o funcionarà millor», exposava la col·laboradora.