Primer pla de Froilà de Marichalar

Froilà reapareix amb tiroteig inclòs en el pitjor aniversari de la seva vida

Froilà ha vist que la seva celebració ha esdevingut un tràgic succés amb armes

Froilà, en més d'una vegada, s'ha vist esquitxat per escàndols o conflictes, però mai com el que ara ha tingut lloc. Al local on estava celebrant l'aniversari pels seus 24 anys, s'ha produït un tiroteig després d'una forta discussió. El resultat ha estat cinc persones ferides, dues greus. Una situació realment complicada i perillosa que portarà el jove a no oblidar mai aquesta festa que ha viscut.

Froilà i la celebració que es va veure entelada

El nebot i fillol del rei Felip VI sembla que havia estat passant uns dies de descans al Port de Santa Maria (Cadis). Després va decidir traslladar-se a Marbella per celebrar amb uns amics que ha fet 24 anys. Va elegir com a escenari d'aquesta festa la discoteca Opium Beach Club Marbella, on, a més, gaudirien d'una sessió del DJ Black Coffee.

La nit discorria amb absoluta normalitat fins que aviat es va truncar de forma tràgica. Al mig del local, concretament en la zona VIP, es va produir una baralla entre un holandès d'uns 40 anys i uns joves. Aquests darrers, segons Ya es mediodia, van ser tirats fora de la discoteca pels membres de seguretat.

No obstant això, un d'aquests nois va aconseguir tornar a entrar per atacar directament aquest home. Exactament, s'hi va dirigir per apunyalar-lo, cosa que va aconseguir, però la seva víctima es va defensar traient una pistola i disparant. Aquesta situació va provocar el caos dins de l'establiment, que va comportar la presència immediata de la policia.

Pel que sembla, segons ha explicat la periodista Ángela Portero, la filla del qual estava a Opium, en un primer moment, van creure que era un atemptat. Així, uns clients van sortir espantats del lloc i altres, com ella i Froilà, van aconseguir refugiar-se darrere d'unes butaques. Poc després, quan van veure que era possible sortir, no van dubtar a córrer fins a la platja.

Això sí, el fill de la infanta Elena sembla que, un cop s'havia calmat tot, va tornar a la discoteca. Ho va fer perquè, segons el testimoni de la col·laboradora, és amic del propietari, Javi Calle, l'exparella d'Alba Díaz.

Froilà i els resultats de la seva festa més sagnant

El germà de Victoria Federica ha passat un ensurt horrible amb aquest tiroteig al mig de la seva festa, com tots els altres clients del local per un aldarull del qual ara han anat transcendint algunes dades més. Per exemple, l'holandès de 40 anys que va disparar compta amb ferides d'arma blanca al coll, el front i l'ull. És un home que està detingut en aquests moments sota custòdia policial.

De la mateixa manera, s'ha revelat que quatre persones van rebre trets. Dues, que són d'origen irlandès, presenten ferides greus al pit i, fins i tot, a la pelvis. Per això, es troben en un estat realment crític a l'Hospital Costa del Sol, on van ser traslladats tots els ferits. 

En efecte, els dos ciutadans més greus són un home i una dona, tots dos de 32 anys, que han hagut de ser operats i són a l'UCI. Les altres dues persones que van ser ferides per les bales no estan greus. Són un noi de 18 anys, que va ser aconseguit al maluc, i un home de 36 anys. Aquest, per la seva banda, va rebre el tret a l'esquena.

El cas està sent investigat, com no podia ser d'una altra manera, i l'escenari de la tragèdia roman tancat amb pany i clau.