Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Fernando Ortega

José Fernando i les llàgrimes que demostren que el tractament ha de continuar

José Fernando sap que el camí és llarg

José Fernando està molt preocupat per tot el que està passant en els darrers dies i, per si no n'hi hagués prou, s'acaba d'adonar que tot això no ha fet més que començar.

En plena recuperació del seu problema d'addiccions, el fill de Rocío Jurado i la resta de la família travessen per un dels moments més delicats de tota la vida. I és que, després de gairebé un mes desapareguda, Ana María Aldón ha tornat.

José Fernando Ortega
José Fernando no esperava que la situació fos tan greu | GTRES

Aquest dissabte passat, 16 de juliol, la dissenyadora va deixar José Fernando sense paraules amb l'esperada entrevista que va concedir al programa Déjate querer. Durant la seva primera intervenció televisiva després de retirar-se, la tertuliana va fer grans revelacions sobre tot allò que havia passat.

«No estic enfadada, estic trista. He aguantat molt i ell també, però ha arribat un moment que no he pogut més», va assegurar visiblement afectada.

Així mateix, la tertuliana de Telecincova aprofitar l'ocasió per deixar clar que està treballant per no tornar a permetre «faltes de respecte». A més a més, va demanar públicament al seu marit que comencés a «posar límits, dir aquesta és la meva dona i la respecteu».

Però, sens dubte, una de les persones que va sortir més malparades va ser Gloria Camila. Tot i que no la va assenyalar directament, l'entrevistada va insinuar que la germana de José Fernando és una de les persones que no li han posat gens fàcil la convivència des que va començar el matrimoni amb el torero.

Ara, el fill del torero s'acaba d'adonar que les llàgrimes de la dona del pare són reals. Alhora, sap que ha de continuar amb el tractament perquè les coses tornin a ser com eren abans.

José Fernando veu Ana María totalment devastada

José Fernando no esperava trobar Ana María Aldón en aquest estat. I és que, encara que sabia que no estava passant per un bon moment, la col·laboradora de televisió va deixar tots els seus éssers estimats sense paraules en veure el delicat estat en què es troba.

Aquest diumenge, 17 de juliol, l'encara dona del torero va reaparèixer a Viva la vida per respondre totes les preguntes dels seus companys de feina. Tot just començar l'emissió d'aquest programa, Emma García es va traslladar fins a l'habitació d'un hotel a la recerca de la televisiva.

Allà, la periodista li va poder fer algunes preguntes a Ana María Aldón. En concret, la presentadora del format va voler saber per què no havia agafat el telèfon durant tot aquest temps. «No tinc telèfon. No suporto ni el so».

Ana María Aldón
La madrastra de José Fernando torna a la televisió totalment enfonsada | Telecinco

No obstant això, la dissenyadora va deixar molt clar que ella volia tornar al seu lloc de treball, i molt més després que sortís a la llum la possible cancel·lació de Viva la vida. «El meu contracte acabava el 30 de juny, però jo volia seguir. Estic trencada i en trossos, però aquí soc», deia ferma.

Després d'aquest íntim moment, totes dues es van traslladar al plató del programa on es va retrobar amb tots els companys. «Per un moment vaig pensar que no els tornaria a veure», se sincerava.

Un cop allà, Emma li va preguntar quin va ser el detonant de tota aquesta situació. Però, en contra del qual es pensava, no va ser la famosa trucada del torero la que «va fer vessar el got».

Fotomuntatge de José Fernando Ortega i Ana María Aldón
José Fernando s'assabenta dels problemes del matrimoni | GTRES

«Sabia que em passaria això perquè el got estava molt ple. Passen coses amb agents externs i arriba un moment en què dic 'fins aquí arribo'», va apuntar, deixant José Fernando totalment descol·locat.

«Arriba un punt en què no aguanto segons quines coses, però no té a veure amb el meu marit», va voler apuntar tot seguit.

I malgrat tot el que ha passat, la dissenyadora ha assegurat que, encara que sí que hi ha una crisi amb el torero, «no hi ha separació física ni de cap mena».

«El que hi ha d'haver és una eminent recuperació per part meva. Quan algú es posa dolent, es recupera i posa tots els mitjans, i jo estic fent el mateix. Estic en el moment en què tinc mirar per la meva salut mental i treballo per això, i la resta no és que no m'importi, sinó que sé quina és la meva prioritat», finalitzava.