Primer pla de Kiko Matamoros amb la mirada perduda

Kiko Matamoros confirma que la reconciliació està més a prop del que es pensava

Kiko Matamoros podria tornar a tenir relació amb una persona molt especial

Kiko Matamoros ha posat fi al seu pas per Supervivientes i això l'ha dut a haver d'enfrontar-se a diferents conflictes que té. D'una banda, a les crítiques contundents que ha rebut alguns companys pel concurs que ha fet. De l'altra, al distanciament que continua tenint amb la seva filla petita, Anita Matamoros.

Tot i això, sembla que cada vegada hi ha més possibilitats que acabi fent les paus amb la jove i tornant a gaudir d'una relació cordial.

Kiko Matamoros escolta les paraules d'Anita Matamoros

El col·laborador de Sálvame fa molt de temps que està allunyat de la filla que va tenir amb Makoke. Pel que sembla, la relació d'ell amb Marta López Álamo va ser la que va dinamitar el contacte entre ell i Anita. I és que el madrileny va tenir clar que no permetria que la jove carregués contra la seva parella.

Des de llavors, no es parlen i no tenen cap mena de contacte. Tot i això, la influencer ha estat preguntada per la reconciliació amb el seu pare, com s'ha emès a Viva la vida. I és cert que, en un primer moment, s'ha mostrat reticent a respondre aquesta qüestió, però ho ha acabat fent.

Primer pla d'Anita Matamoros.
Anita Matamoros sembla haver canviat la seva actitud respecte al distanciament amb Kiko Matamoros | EUROPA PRESS

Exactament ha dit: «L'esperança és l'última cosa que es perd. No acostumo a ser de les que es rendeixen i no soc rancorosa. No he crescut amb l'enveja, la rancúnia i l'odi». «És més, també sé perdonar i sé demanar perdó».

Kiko Matamoros, més a prop d'estar novament al costat de la seva filla

L'exconcursant de Supervivientes ha escoltat al plató de Viva la vida les declaracions d'Anita una mica emocionat. Declaracions que ha pres com una lectura positiva, perquè la noia sembla que està més procliu a reconciliar-s'hi. Ha afirmat: «Parla en termes generals, però almenys aquesta vegada s'ha manifestat, perquè altres vegades demanava que no se li preguntés per mi».

Després, Kiko ha afegit: «L'únic que puc dir, perquè no vol que se'n parli en públic, és que jo tampoc perdo l'esperança, encara que, de vegades, es viu més còmode sense esperança. És més còmode no tenir-ne perquè, de vegades, l'esperança és una fàbrica de dolor i també de decepció».

«Evidentment a cap dels meus fills els he educat a l'odi i al rancor. Però cap no estem lliures de sentir-los, cosa que fa que hàgim de reeducar-nos i retrobar-nos amb nosaltres mateixos per corregir-nos».

Kiko Matamoros a un plató de televisió
Kiko Matamoros ha valorat positivament que la seva filla petita accepti parlar amb ell | Mediaset

Després, Matamoros s'ha posat més 'afectuós' del que és habitual i ha deixat clar el que sent per la seva petita. Ha manifestat amb rotunditat: «L'estimo com la resta dels meus fills. Suposo que tard o d'hora ens haurem de retrobar i intentar posar solució al nostre problema, a la nostra separació».

En aquest punt, s'ha volgut saber si al 'pont de les emocions' de Supervivientes esperava alguna carta d'Anita, com sí que va rebre dels seus altres fills. Ell ha estat molt clar: «Honestament no esperava res. Això no vol dir que no tingui sentiments nobles cap a ella o que no la vulgui».

Primer pla de Kiko Matamoros mirant a càmera
Kiko Matamoros espera que la reconciliació pugui produir-se perquè estima la seva filla | GTRES

I per acabar, li ha volgut enviar un missatge directe a la petita de la família, que pot ajudar a la seva reconciliació. Li ha dit: «El dia que em necessiti, si vol trucar-me i recórrer a mi, estaré encantat. I si no vol trucar-me, estaré també encantat d'estar al seu costat i estaré, vulgui o no vulgui».