Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ortega Cano en un photocall

José Ortega Cano i la foto acompanyat que li ha valgut una separació

Ortega Cano ha desaparegut sense donar explicacions

José Ortega Cano es desenvolupa millor que ningú dins de la premsa del cor, però està cansat de justificar els seus moviments. Molts periodistes asseguren que s'està divorciant d'Ana María Aldón, però ningú ha pogut demostrar aquesta notícia. No és la primera vegada que el torero ha de resoldre aquest tipus de situacions, va passar pel mateix quan estava amb Rocío Jurado.

José Ortega Cano, segons explica Rociíto, va tenir molts problemes amb Jurado perquè suposadament portava una vida secreta. La dona de Fidel Albiac assegura que hi ha unes fotografies del torero acompanyat d'algú que van trencar el cor a 'la Más Grande'. «Ella sap què és Ortega Cano, sap i té informació de coses que ell fa i no ha de fer», deixa caure Rocío.

Imatge de Rocío Carrasco.
José Ortega Cano sap que Rociíto li està donant problemes | Telecinco

José, pel que fa al testimoni de Rocío, no va ser sincer amb la cantant i la seva presumpta falta d'honestedat va fer molt de mal. «A la meva mare li semblava una presa de pèl que ella se n'anés a treballar i que ell tingués una sèrie d'actituds a Espanya que no considerava correctes». No ha entrat en detalls, potser per evitar futures demandes, però assegura que hi ha proves que demostren la seva veritat.

José sempre ha deixat clar que va estar molt enamorat de Rocío Jurado. De fet, segueix sentint passió per ella. Ana María Aldón, l'actual dona del mestre, ha arribat a manifestar el seu descontentament perquè de vegades s'ha sentit inferior a la cantant. Molts periodistes desmenteixen les paraules de Rociíto i garanteixen que Ortega Cano mai no li va faltar el respecte a 'la Más Grande'.

El pare de Gloria Camila està cansat de justificar-se i ha desaparegut de la premsa del cor sense donar gaires explicacions. El que ha aclarit és que no consentirà més mentides. Per tant, posarà tot el que consideri injust en mans dels seus advocats. Carrasco no té por, per això ha explicat tot el que sap i fins i tot ha aportat certa documentació.

José Ortega Cano ho ha donat tot per perdut

José és conscient que les suposades fotos que demostrarien la seva falta de sinceritat han provocat la seva separació de Rociíto. Entre ells ja no hi ha absolutament res perquè Carrasco no li perdona que presumptament no expliqués la veritat a la seva mare. «La meva mare era una dona que ho havia donat tot en aquesta relació i no es mereixia les situacions que es generaven».

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
José Ortega Cano ho posarà tot en mans dels seus advocats | Europa Press

Ortega Cano sap millor que ningú com funciona el món del cor i sap que les paraules de Rocío faran parlar. L'ha acusat de portar una vida secreta al costat d'una companya misteriosa, tot i que no n'ha donat gaires detalls. El que sí que vol deixar clar és que hi ha proves, per això ,Jurado va estar a punt de separar-se d'ell.

«La meva mare va comprar fotos d'Ortega per protegir-lo i no et diré de què, ni com ni per què. És una cosa que ella m'explica i no hi entraré perquè arribats a aquest punt és innecessari». Suposadament la cantant no es va divorciar pels seus fills petits, els nens que van adoptar a Colòmbia.

José Ortega Cano està en una situació delicada

José sap que la premsa està desitjant que es pronunciï, però no ho farà a cap plató perquè ho vol fer davant d'un jutge. Rocío l'ha acusat de tenir una relació a l'esquena de Rocío Jurado i garanteix que la cantant va aconseguir proves. Rociíto se n'assabenta perquè Jurado necessitava compartir el secret i l'hi va explicar.

«Ella era aficionada a deixar-me notes i es va encarregar en vida d'explicar-m'ho i de fer-me partícip de tot, a més del que he viscut. No et diré què ni com ni amb qui, però em planteja que li passa alguna cosa», confessa la dona de Fidel Albiac. Carrasco prefereix no aprofundir perquè sap que la identitat de la presumpta tercera persona generaria controvèrsia.