Primer pla de Concha Velasco amb ulleres i els llavis vermells

Concha Velasco assumeix que se li ha acabat el temps i que ha de decidir ja

Concha continua ingressada en un centre especialitzat

Concha Velasco és una de les grans estrelles del país i es mereix gaudir d'una jubilació tranquil·la i allunyada del focus mediàtic. El problema és que té un munt de seguidors que volen saber com es troba i la premsa ja ha començat a investigar. Una coneguda revista assegura que tot està bé i que la dama de la interpretació està més estable que mai.

Concha Velasco va sorprendre tothom confessant que s'havia instal·lat en una residència i, des d'aquell moment, els rumors no li van donar cap treva. El pitjor va venir quan va abandonar el centre perquè no cobria amb totes les seves necessitats, però ara està perfectament. Té problemes de mobilitat i la seva nova llar compta amb professionals qualificats que l'ajuden en tot.

Concha Velasco molt maquillada
Concha Velasco està ben acompanyada. | Europa Press
 

Concha ha assumit que el temps s'ha acabat i ara gaudeix d'una etapa igual de gloriosa, però en un entorn més relaxat. Ja fa sis mesos que es troba lluny del seu domicili a Madrid i ha de prendre una decisió: emetre un comunicat o optar per la discreció. Ha passat un temps prudencial i els seus fans reclamen informació perquè volen saber com evoluciona.

Concha pot estar tranquil·la perquè compta amb el suport del seu fill Manuel, que la visita cada dia i està pendent de la seva salut. El director de teatre va confessar que la seva mare estava bé i que els problemes s'havien estabilitzat gràcies als nous metges. S'ha posat en mans dels millors i ara vol descansar i gaudir del seu llegat artístic.

Velasco pot presumir de tenir una relació fantàstica amb els mitjans de comunicació, de fet, mai no hi ha tingut cap problema. És una de les poques estrelles que tenen el respecte de tots els periodistes perquè sempre ha estat molt educada. No descarta continuar concedint entrevistes, però encara no ha decidit quin projecte s'adapta millor a les seves necessitats.

Concha Velasco té una cosa que molts desitgen

Concha Velasco sap millor que ningú com funciona la premsa del cor i també sap que l'absència de notícies no preveu res de bo. Fa mig any que es troba interna en un centre especialitzat i seria bo que algun dels seus familiars aclarís els dubtes. Afortunadament tot està bé, encara que és cert que continua havent-hi alguns problemes que han de ser solucionats.

Muntatge Concha Velasco i els seus dos fills
Concha Velasco compta amb el suport dels seus fills Paco i Manuel. | CatalunyaDiari
 

Velasco pot estar tranquil·la perquè té alguna cosa que moltes de les seves companyes envegen: una família unida disposada a donar-ho tot. Els dos fills formen un duo inseparable i han fet pinya per cobrir les necessitats de la dama de la interpretació. Manuel és qui parla més amb els mitjans perquè té molta experiència, Francisco és més discret.

L'exdona de Paco Marsó haurà de decidir si parla amb algun mitjà o si continua en un segon pla fins que passi la tempesta. Els seus fills han deixat clar que no tornarà als escenaris, però és possible que no hagi renunciat completament a la vida pública. Els espectadors estan desitjant saber més d'ella, ja que, des de fa sis mesos, hi ha molta expectació.

Concha Velasco ha aconseguit estabilitzar-se

Concha va preocupar els seus seguidors més fidels perquè el diari La Razón va assegurar que havia patit una recaiguda sense precedents. La família, fent gala de la seva característica discreció, no ha emès cap comunicat, però tampoc no es mostren preocupats. Tot fa pensar que l'artista es troba estable, aquesta és l'última cosa que va transmetre el seu fill Manuel.

Velasco ha fet història al teatre i ara es mereix descansar perquè ha treballat tota la vida. S'ha posat en mans dels millors professionals per gaudir de les comoditats que es mereix i la seva vida no ha canviat. Continua sortint a gaudir de l'oci de la capital i rep visites dels seus amics més especials.