Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera

Antonio David Flores revela a la seva xicota que encara no ha oblidat a Rociíto

Antonio David continua tenint molt present la seva ex

Antonio David Flores li està traient molt de partit a l'estiu. Sí, perquè durant les darreres setmanes se l'ha vist en diferents esdeveniments al costat de la seva xicota. No obstant això, en aquesta nova relació continua estant molt present Rociíto.

A hores d'ara, el que va ser col·laborador de Sálvame i la reportera de Telecincogaudeixen allunyats del seu amor del focus mediàtic. Lluny queda aquell temps on generaven tanta expectació i això els ha permès, d'alguna manera, aparèixer a diferents actes públics. Ella va ser relegada a un segon pla a Mediaset, però intenta explotar al màxim les seves xarxes socials.

Les mostres d'amor cap a Antonio David són constants a través d'Instagram, on s'encarrega de compartir els bons moments junts. És més, no dubta a dedicar-hi paraules d'afecte sempre que l'ocasió s'ho mereix.

«Agafar el cotxe i trobar-me amb aquesta nota preciosa. Ja et trobo a faltar», va escriure en un 'storie' Marta Riesco. En aquest missatge també va voler tenir un 'record' per a la filla de Rocío Jurado.

Es va referir al seu noi com a «un 'ésser' sí, però l''ésser' més meravellós i dolç del món. Que s'assabenti tota Espanya. T'estimo».

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant junts a un photocall
Antonio David Flores i Marta, en un esdeveniment aquest estiu | GTRES

D'aquesta manera feia referència al terme que utilitza Rociíto per dirigir-se al seu ex. L'enfrontament entre tots dos ve molt de lluny, però els últims mesos el conflicte ha anat a més. Ella el va acusar en la seva docu-sèrie i en els platós de maltractaments i de manipular els seus fills per posar-los en contra seva.

Ara, però, l'ex d'Olga Moreno i Marta Riesco es veuran obligats a separar-se un temps, ja que la periodista ha de complir les obligacions professionals a Madrid. Per la seva part, l'exguàrdia civil ho aprofitarà per gaudir d'uns dies de vacances amb els seus fills.

Recentment es va poder veure Antonio David Flores amb la seva noia donant-ho tot a Marbella. Va ser al concert de C. Tangana al festival Starlite, on van estar acompanyats per Rocío Flores. Entre elles hi va haver certes diferències en el passat, però sembla que ara ja han fet les paus.

Storie de Marta Riesco
'Storie' que va compartir Marta amb els seus seguidors | Instagram

Abans que es fes pública la relació del seu pare amb la reportera, Rocío mantenia una relació d'amistat amb ella. Però el fet d'assabentar-se de l'idil·li a través de la premsa, va molestar força a Ro Flores. Tanmateix, ara tot apunta que les aigües estan més calmades, fins al punt que ja comparteixen plans juntes.

El que és clar és que la parella està intentant recuperar el temps perdut. Van portar en secret la seva història d'amor, però ara ja no s'hi amaguen i organitzen molts plans fora de casa. En realitat es tracta d'una petició que la periodista va fer al seu noi per seguir endavant amb la relació.

Antonio David Flores havia de prendre una decisió amb Marta

Antonio David Flores va intentar ser molt discret amb la seva relació, perquè sabia que si es feia pública, podria causar molt de mal a l'Olga i als seus fills. Però, finalment, els mitjans la van acabar destapant.

Possiblement va suposar tot un alleugeriment per a la parella, que estava farta de viure el seu romanç amb tant hermetisme. Ella li va insistir més d'una vegada perquè fos valent i fes el pas d'abandonar a qui va ser la seva dona durant 20 anys.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Rocío Flores va acompanyar Antonio David i Marta a un concert | GTRES

Finalment no li va quedar cap altra solució que cedir i deixar de banda Olga i els seus fills. De fet, des de fa mesos viuen junts al pis que té la reportera d'Ana Rosa a Madrid.

En qualsevol cas, Antonio David sol fer viatges periòdics a Màlaga per estar amb els seus, ja que tracta de complir les seves obligacions de pare amb David i Lola, que són els que més el troben a faltar.