Primer pla de Rocío Carrasco plorant

Fidel Albiac revela els problemes matrimonials que tant fan plorar a Rociíto

Fidel ja és conscient de l'infern viscut a aquella casa

Fidel Albiac va assistir fa uns mesos al testimoni de Rocío Carrasco a Contar la verdad para seguir viva. Alhora, aquest era conscient que la seva dona gravaria una segona part del documental on parlaria obertament de la seva família mediàtica.

Fidel Albiac i la seva dona tenien clar que 20 anys de silenci s'havien d'acabar amb un testimoni que expliqués la veritable realitat.

La veritat és que en els primers capítols de En el nombre de Rocío, la madrilenya ha posat el focus en diversos noms importants dins del clan Mohedano. Per exemple, el del seu oncle Amador.

Fidel Albiac confirma els greus problemes del matrimoni

A més, un altre dels capítols emesos recentment va estar dedicat en gran part a una dona que no agrada gens a la filla de Rocío Jurado. Parlem de Raquel Mosquera, la vídua de Pedro Carrasco.

Fidel Albiac i Rocío Carrasco.
Fidel Albiac confirma les sospites sobre el matrimoni | Catalunya Diari

Aquest divendres, la plataforma de pagament de Mediaset ha emès un nou episodi de En el nombre de Rocío. Així les coses, li ha arribat el torn a un personatge molt important dins del clan esmentat, i no és altre que Ortega Cano.

El que va ser segon marit de Rocío Jurado ha estat durament criticat per la dona de Fidel Albiac. La veritat és que Rociíto no s'ha tallat a l'hora de parlar del matrimoni que va formar amb la seva mare des del 1995.

Rociíto assenyala amb el dit el vidu de la seva mare

El que és clar és que a la dona de Fidel ningú no li canviarà que el torero «no va actuar bé amb la meva mare». Així exclamava en un dels primers titulars de l'últim capítol que hem pogut veure.

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
Rocío Carrasco ha parlat clarament sobre el vidu de la seva mare | Mediaset

I és que la madrilenya sap de quin tipus de persona parla perquè ella va ser testimoni de molts moments entre la seva mare i Ortega Cano que no haurien d'haver passat, segons la seva opinió.

Si bé recorda que la seva relació amb el torero va ser òptima als seus inicis, tot va fer un gir quan es van casar. «Crec que no va ser una decisió encertada. Ella durant el matrimoni ha patit molt», confessava.

Per a la protagonista de la sèrie, «José no va saber valorar la dona que tenia. Crec que en determinats moments no s'ha comportat correctament. Es donaven situacions imperdonables que no s'havien de donar i no va actuar bé amb Rocío Jurado», exposava de forma directa.

«Això de la meva mare i Ortega Cano era una relació tòxica»

A més, la madrilenya va aprofitar per assenyalar amb el dit els culpables del patiment de la seva mare. «El problema és quan tu respectes una persona i aquesta persona et falta el respecte a tu. Això de la meva mare i Ortega Cano era una relació tòxica», sentenciava.

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall
José Ortega Cano i Rocío Jurado van tenir una «relació tòxica» | cedida

«Ella coneix el que és José Ortega Cano, sap i té informació de coses que ell fa i no deu fer. Suposo que li semblava una presa de pèl que ella se n'anés a treballar. I ell tingués una sèrie d'actituds a Espanya que no considera correctes», revela a la docuserie.

Aquesta dura situació va ser el que va fer plantejar-se a Rocío Jurado separar-se del torero. «Ella decideix un dia que no podia més, es volia separar». Fet que Ortega sabia, però que finalment no es va donar després d'aparèixer el càncer de Jurado.

Així, Rociíto es trenca en recordar els últims anys de la seva mare morta: «Era una dona que ho havia donat tot en aquesta relació. No es mereixia les situacions que es generaven. La meva mare mereixia viure d'una altra manera, haver estat feliç i haver viscut els seus últims anys feliços», conclou trencada de dolor.