Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac confirma que Rociíto ha deixat casa seva perquè té una nova il·lusió

El marit de Rocío Carrasco ha vist que la seva dona no ha dubtat en abandonar casa seva

Fidel Albiac està content que la seva dona, Rocío Carrasco, de mica en mica vagi tornant al món de la televisió. I és que des de l'emissió de la docusèrie Rocío, contar la verdad para seguir viva, la vida de tots dos ha fet un gir de 180º.

Acostumats a les càmeres, s'allunyaven del focus mediàtic després de la mort de Rocío Jurado. A partir de llavors, Rociíto només col·laborava puntualment en programes com Hable con ellas i ¡Qué tiempo tan feliz!.

No obstant això, va deixar els mitjans aproximadament el 2017 i no se'n va saber gairebé res fins al 2020. La veritat és que en tot aquest temps, la dona de Fidel Albiac va patir una gran depressió per una sèrie de circumstàncies. Entre elles, el presumpte assetjament i maltractament d'Antonio David Flores i la nul·la relació que té amb els seus dos fills.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
La parella està unida des de 1999. | Europa Press
 

L'any passat, amb l'estrena del documental, Rociíto ha tornat a estar davant de les càmeres amb més força que mai. Fins i tot, ha participat en concursos, actes benèfics en nom de la seva mare i ha fet entrevistes.

Tot i això, en aquestes últimes setmanes ha destacat per la seva participació en el Sálvame Mediafest 2022, un festival de l'espai de Telecinco. Les seves dues actuacions musicals van provocar que el públic i els col·laboradors presents ballessin al ritme de la seva música. Però en aquesta quarta edició, Rociíto ha fet un pas més enllà que ha deixat trastocat Fidel Albiac.

Fidel Albiac, en xoc després del que ha de fer la seva dona

Durant aquestes setmanes, Fidel Albiac ha estat testimoni de les actuacions de la seva dona. En primer lloc, Rociíto va tenir l'oportunitat de ballar amb Henry Méndez per cantar Mi reina, un senzill que va triomfar uns quants estius enrere. Només uns dies després, compartia escenari amb Rasel per interpretar Me pones tierno.

Finalment, la setmana passada va actuar vestida de Drag Queen amb les cançons de Sobreviviré i I will survive.

En aquesta ocasió, la quarta gala del Sálvame Mediafest, que es va celebrar ahir, 13 de juny, era una mica diferent. I és que el festival deixava de comptar amb artistes per convidar els professionals del programa que fan la seva feina darrere de les càmeres.

Des de redactors, productors, tècnics de so fins a personal de neteja havien d'escollir un dels tertulians de l'espai per pujar a sobre de l'escenari. En el seu cas, optava per cantar El fin del mundo de La La Love you amb el redactor Mateo Navarro.

Per altra banda, la gala incloïa una altra novetat. Sálvame havia elaborat una espècie de reality show que consistia que els col·laboradors havien de conviure en tendes de campanya. Com era evident, Rociíto també es va sumar al pla.

Rociíto abandona casa seva i es refugia a Sálvame

María Patiño, l'encarregada de presentar la dinàmica, va explicar que hi havia un total de tres campanyes on els tertulians haurien de dormir junts, cuinar i, en definitiva, fer vida en comú. A més, la instal·lació comptava amb dutxes portàtils. Això sí, tot i això, no existiria un moment de privadesa perquè ningú es podia salvar de ser gravat.

A més, cada carpa era diferent. Des de la més confortable de totes fins a la pitjor per descansar.

Imatge de Rocío Carrasco enfadada a plató.
Rocío Carrasco, obligada a compartir espai amb la seva última detractora. | Mediaset
 

Sens dubte, la convivència és el que més preocupava a Fidel Albiac, ja que la seva dona no té molts amics dins del programa. Justament, es complien tots els presagis en descobrir que l'exdona d'Antonio David era, per descomptat, a la pitjor botiga de les tres, la de segona mà.

Allí ha hagut de compartir espai amb un total de cinc col·laboradors: Antonio Montero, Miguel Frigenti, Laura Fa, Pipi Estrada i Lydia Lozano. Seguidament, hi havia la botiga de gamma mitjana, en què Marta López, Alonso Caparrós, Víctor Sandoval i Carmen Alcayde van gaudir de la nit.

Finalment, els tertulians afortunats que van gaudir de la tenda de campanya més còmoda i luxosa van ser Carmen Borrego i Rafa Mora. Tots dos mantenen una relació molt especial, és a dir, d'odi mutu.

Fidel Albiac, testimoni de la pau entre Rociíto i Lydia Lozano

El micro reality show va durar fins a les 20.00 h del mateix dia en què s'havia de celebrar la quarta gala del Sálvame Mediafest, perquè els participants tinguessin temps de preparar-se.

Sens dubte, ens menja la curiositat de saber què ha passat durant aquestes hores de convivència. Evidentment, no ens estranyaria que hagués produït alguna picabaralla o, fins i tot, una gran esbroncada.

Però si es va donar l'últim cas, per descomptat, els responsables en qüestió van dissimular estupendament a la gala d'ahir, ja que no es va percebre cap mal rotllo. Fins i tot Fidel Albiac va semblar veure que la seva dona tampoc va tenir cap inconvenient amb Lydia Lozano, amb qui aquestes últimes setmanes ha tingut alguna picabaralla.

La periodista, que sembla que no li agrada la presència de Rociíto, va denunciar que no entenia el paper d'aquesta al festival si no era col·laboradora del programa de Telecinco. Després d'uns dies intensos de tensió entre la filla de 'La más grande' i Lydia, es va comprovar ahir mateix que això ja havia quedat enrere.

De fet, ahir a la nit totes dues van ballar Pan y Mantequilla d'Efecto Pasillo. No hi ha cap mena de dubte que la convivència els haurà anat de meravella perquè van protagonitzar un dels millors moments i van demostrar que els problemes que hi havia entre elles ja formen part del passat.