Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac descobreix l'altra cara de la seva cunyada

Fidel Albiac ja s'ha assabentat de tota la veritat

Fidel Albiac per fi s'assabenta de tota la veritat. I és que, després de les polèmiques declaracions de Gloria Camila a Ya son las ocho, ha sortit a la llum la veritable cara de la seva cunyada.

No hi ha dubte que la participació d'Ana María Aldón a la Sálvame Fashion Week està fent parlar molt. La dona d'Ortega Cano va ser, sens dubte, la protagonista de la nit.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco
Fidel Albiac i Rocío es van quedar de pedra en escoltar les declaracions de Gloria Camila | Catalunya Diari

Durant dies, el programa on treballa esporàdicament la dona de Fidel Albiac va estar creant una gran expectació al voltant del treball de l'exsupervivent, ja que Ana María Aldón debutava per primera vegada com a dissenyadora de moda.

I, encara que ella va quedar molt satisfeta amb els resultats, un membre de la seva família no va trigar a criticar-la la seva actuació a sobre de la passarel·la de Telecinco.

Dijous passat, 26 de maig, Gloría Camila va anar al plató de Ya son las ocho per parlar de la participació de la seva madrastra a l'esdeveniment.

Gloria Camila al plató de 'Ya son las ocho'.
La cunyada de Fidel Albiac va atacar amb duresa Ana María Aldón | Telecinco

Després de dir que la col·lecció Opium «és per a senyores més grans», la cunyada de Fidel Albiac va atacar durament l'actitud que va tenir Ana María Aldón amb el seu marit.

«Si soc sincera, jo estava veient el programa abans i vaig veure una gran abraçada amb Jorge Javier, com si fossin amics de tota la vida, i després al meu pare li va fer dos petons. Em vaig quedar…», va dir la influencer.

«Però suposo que van ser els nervis del moment. Ell va anar perquè el programa s'ho va demanar, però va anar, va veure l'esdeveniment i se'n va anar perquè no tenia res més a fer».

Ara, finalment, Fidel Albiac i Rociíto han tingut l'oportunitat d'escoltar l'altra part de la història.

Fidel Albiac descobreix la veritable cara de la seva cunyada

Fidel Albiac mai s'hauria imaginat que la imatge de Gloria Camila es veuria afectada després de les polèmiques declaracions d'Ana María Aldón.

Aquest dissabte, 28 de maig, la dona d'Ortega Cano va anar al plató de Viva la vida per aclarir tot l'enrenou que s'ha format al voltant de la seva participació a la Sálvame Fashion Week.

Primer pla d'Ana María Aldón.
La dissenyadora es va defensar dels atacs | TELECINCO

I és que, el que menys s'esperava la dissenyadora era que la seva col·lecció es convertís en el tema de tota la premsa del cor, i no precisament per tota la feina i sacrifici que hi ha hagut darrere.

La dissenyadora va voler aprofitar la seva intervenció al programa per respondre, públicament, a la filla del seu marit. Després d'aclarir que era la primera vegada que veia les declaracions de la cunyada de Fidel Albiac, la tertuliana va dir que «no hi havia necessitat» de tot això.

«És absurd! Feia dues hores que l'havia vist. Vaig entrar a casa meva i vaig veure el ram de flors. Potser volia que em tirés a sobre...», va explicar. «Jo en cap moment vaig demanar al meu marit que vingués, que em donés suport, ell ho va fer perquè va voler, però també hauria acceptat que ell hagués decidit no anar-hi».

Fidel Albiac s'assabenta de la veritable relació que hi ha entre elles

Després de tant de temps i de tots els rumors, Fidel Albiac i la seva dona s'han assabentat de la veritable relació que hi ha entre Gloria Camila i Ana María Aldón.

I és que, des de fa anys, diversos mitjans de comunicació han dit que aquestes dues dones no es porten massa bé. Cosa que va quedar força clara en una de les intervencions de Kiko Jiménez a Sálvame.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Fidel Albiac s'assabenta de la veritable relació que hi ha entre elles | Telecinco

Ara, ha estat la mateixa dissenyadora la que ha volgut aclarir la seva relació amb la cunyada de Fidel Albiac. «No som amigues, és la filla del meu marit i he de respectar-lo».

«Jo tinc la relació que he de tenir i parlo amb ella el que he de parlar. No soc la seva mare, no soc la seva madrastra ni soc la seva amiga. Quan ella va a casa del seu pare és per veure'l a ell, no per veure'm a mi».