Fotomuntatge d'Alejandro Reyes i Pepe Navarro

Pepe Navarro envia un missatge a Alejandro Reyes per explicar-li qui és la seva mare

Pepe pensa que Alejandro Reyes viu enganyat

Pepe Navarro va ser el presentador més famós dels anys 90, però actualment la seva influència és molt menor i té problemes seriosos. Fa molt de temps que està en guerra amb la seva exparella Ivonne, però ell no vol reconèixer que van tenir una relació i assegura que és una «mentidera». Darrerament, ha enviat un missatge al seu fill, Alejandro Reyes, per intentar que obri els ulls.

Pepe Navarro ha tornat perquè Ivonne l'ha denunciat, demanda que ha acabat al Jutjat de Violència sobre la Dona. El comunicador no permet que la seva imatge pública surti perjudicada i ha concedit unes declaracions perquè se sàpiga la veritat. Aquestes paraules han arribat a Alejandro, tot i que es troba fora d'Espanya.

Primer pla de Pepe Navarro a Telecinco
Pepe Navarro prefereix no saber res d'Alejandro Reyes | Telecinco

Pepe diu que la seva relació amb la veneçolana no va ser tan estable com ella vol donar a entendre. «Quan ha estat parella meva aquesta senyora? Ha estat parella d'un munt de persones, però no meva». Paraules que han fet que Ivonne entri en pànic, per això s'ha posat en mans de professionals.

Alejandro Reyes està preocupat per la seva mare, ja que ell viu fora del país i sap que s'ha d'enfrontar a situacions complicades. Fa un temps, la model es va adonar que l'estaven perseguint amb un cotxe i va posar una denúncia per prevenir la tragèdia. Les autoritats consideren que el cas s'ha de tractar al Jutjat de Violència sobre la Dona de Madrid.

Pepe, a més d'estar molt enfadat perquè creu que la seva ex s'està aprofitant d'ell, ha dit que el pitjor de tot és que aquesta ha mentit Alejandro. El presentador explica que Ivonne sap perfectament qui és el pare del noi, però que no ho diu per guanyar diners a la televisió.

Pepe Navarro, impactat: «Sento por»

Pepe mai ha parlat directament amb Alejandro, sinó que sempre li ha enviat missatges a través dels mitjans de comunicació. L'important és que no ha aconseguit el seu objectiu perquè el jove continua confiant en la veneçolana. Aquesta treballa de col·laboradora a Viva la Vida, on darrerament ha concedit una entrevista per explicar el que estava passant.

Primer pla d'Alejandro Reyes.
Pepe Navarro legalment és pare d'Alejandro Reyes | Instagram

Alejandro Reyes gaudeix d'una relació molt especial amb la seva mare, així que s'haurà emocionat en escoltar el seu testimoni a Telecinco. «Fa més de 20 anys que soc assetjada per Pepe, sento por encara i el meu fill també». Defensa que s'està preparant per al judici que té pendent perquè el procés és molt dur i remourà molts sentiments.

Navarro s'ha trobat amb un grup de periodistes a l'aeroport de Madrid, a qui els ha negat la versió d'Ivonne. Considera que el que està passant és molt greu perquè suposadament Mediaset està donant veu a una persona que no explica la veritat. La seva insistència ha fet que part del públic desconfiï de la veneçolana, per això aquesta rep tantes crítiques.

Pepe Navarro traspassa els límits

Pepe s'ha defensat de les acusacions de la mare d'Alejandro, però la situació ha canviat. Ha estat força dur amb ella, l'ha acusat d'atreviments seriosos i cap mitjà vol donar-li veu en aquests moments. L'última cosa que va fer va ser trucar al programa Viva la Vida, on la va definir amb tres paraules: «indigna, miserable i repugnant».

Alejandro Reyes està estudiant als Estats Units perquè Ivonne prefereix que no estigui a prop d'un home tan problemàtic. La col·laboradora explica que sempre que li porten la contrària, el seu caràcter se'n ressent, per això vol apartar-lo d'Alejandro. El jove no vol res, simplement demana respecte i estar tranquil per gaudir de la seva carrera professional.