Fidel Albiac, acusat de manipular a Rocío Carrasco

Fidel Albiac, desemmascarat: «La seva llista d'enemics no para de créixer»

Raquel Mosquera ha assenyalat directament el marit de Rocío Carrasco

Raquel Mosquera ha tornat a la càrrega amb totes les forces. La vídua de Pedro Carrasco insisteix que Rocío Carrasco no és més que una marioneta del seu marit, Fidel Albiac,  cosa que ja ha assenyalat diverses vegades. El marit de Gloria Mohedano va assegurar en una ocasió que Albiac és «una ment organitzadora» que dirigeix constantment a Carrasco. 

De fet, Ortega Cano també es va pronunciar al respecte i va explicar que la seva relació amb Carrasco va començar a canviar per culpa d'Albiac. Segons el torero, sempre havia tractat Carrasco amb respecte i cordialitat fins que es va unir a Albiac. En aquell moment, Ortega creu que «van fer passar pel sedàs molta gent, entre la qual hi som jo i la família Mohedano».

Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i la seva dona Rocío Carrasco
Raquel Mosquera carrega contra Rociíto | GTRES

Així, els detractors del marit de Rociíto no deixen de créixer, sumant-se ara aquesta nova enemiga. De fet, Mosquera va voler recordar a 'Viva la vida' un episodi en què la filla del seu marit difunt va tenir un fort enfrontament amb el seu pare, Pedro Carrasco. En la discussió hi era present Fidel Albiac, que segons Mosquera, actuava com un director d'escena enmig del malentès, que feia repetir a Carrasco tot el que ell deia mentre seia de braços plegats.

En una de les entrevistes més potents que ha concedit els darrers anys, Mosquera s'ha mostrat molt contundent. Assegura que «Rocío menteix», ja que ella havia viscut en primera persona tot el que havia passat. A més, Mosquera critica que Carrasco insinuï presumptes falsedats del seu pare, «una grandíssima persona i un gran esportista», i se sent ofesa pel fet que «Pedro no es pugui defensar i, com heu sentit tots, al seu pare no el va deixar gaire bé al documental», comentava. 

Raquel Mosquera carrega contra Rocío Carrasco i l'acusa de mentir

No obstant això, la versió de Carrasco a la docusèrie era molt diferent. L'ex d'Antonio David va explicar que va trucar el seu pare i van tenir una llarga conversa davant Mosquera. «Fidel no va voler ser-hi», segons Carrasco, i la conversa va acabar amb Pedro Carrasco demanant perdó a Fidel i a la seva filla. Carrasco va assegurar que el seu pare li deia que l'estimava i que s'havia equivocat.

A més, la filla de Rocío Jurado insistia que Pedro «tenia por i recel que Fidel pogués ser del perfil d'Antonio David». La conversa va acabar d'aquesta manera, per la qual cosa que el motiu seria el fet que no confiava en el seu gendre.

Raquel Mosquera durant la inauguració del seu bar 'Mosquera' a Madrid.
Raquel Mosquera carrega contra Rociíto | GTRES

Mosquera ha desmentit les afirmacions de Carrasco, assegurant que «si és tan valenta, que digui a quines coses es referia». «Em reitero», assegura, «tot el que jo vaig explicar, és veritat. No la meva veritat, és veritat el que jo vaig explicar. No és veritat el que diu ella. Menteix». A més, la perruquera explicava amb pèls i senyals com va tenir lloc aquella trobada familiar que, segons ella, va acabar força malament.

Mosquera ha aclarit que mai ha explicat el contingut de la conversa, però que «la manera com es dirigia al seu pare no va ser la més adequada». En aquella ocasió, segons ella, «ni tan sols van poder veure Rocío i David Flores», amb la qual cosa posa en dubte la versió de Carrasco, que parlava d'una conversa cordial.

La vídua de Pedro Carrasco assegura que va patir arran dels fets, i que després del documental projectat a Telecinco va ingressar a un centre per depressió, ja que el testimoni de Carrasco li va afectar.