Marta López a Madrid a l'abril de 2020

Noves banyes a Telecinco: Marta López estaria amb un altre col·laborador de la casa

Els rumors d'infidelitat han esquitxat la tertuliana de 'Sálvame'

Marta López està contra les cordes per una suposada infidelitat que aquesta setmana passada va fer pública 'Sálvame'. La seva relació amb Rubén, el policia amb qui ha sortit diversos mesos, podria estar en perill després de l'última revelació que ha sacsejat el plató de Telecinco.

Després del triangle amorós protagonitzat per la participant d'una de les últimes deicsions de 'Supervivientes' amb Alfonso Merlos i Alexia Rivas, un altre escàndol torna a situar Marta al focus mediàtic. En aquest cas, la col·laboradora ha estat acusada de ser infidel a la seva parella per una informadora anònima que no ha volgut revelar la seva identitat.

Primer pla de Marta López amb el cabell llis i parlant amb algú
Marta López torna a estar al mig de la polèmica | GTRES

Tot i això, l'anònima ha ofert el nom del col·laborador de Mediaset que, presumptament, hauria mantingut diverses trobades clandestines amb l'exconcursant de 'Gran Hermano'. Es tracta d'Alejandro Albalá, un vell conegut de la cadena que va mantenir en el passat una relació amb Chabelita Pantoja i Sofía Suescun i ha participat a diversos realities de Telecinco.

Marta López, acusada de ser infidel a la seva parella amb Alejandro Albalá

Els rumors d'infidelitat desfermats aquest dijous passat a 'Sálvame' van fer saltar ràpidament totes les alarmes. La informadora anònima va revelar públicament que el seu amic, Alejandro Albalá, estaria mantenint relacions sexuals amb Marta López. Tot hauria començat com un flirteig nocturn, però els seus encontres clandestins ja s'haurien repetit diverses vegades.

Segons assenyala la suposada amiga, l'ex d'Isa Pantoja ho estaria passant molt malament amb la situació. No només perquè seria conscient que Marta té parella, sinó perquè estaria començant a enamorar-se'n. L'anònima assegura que la relació ha passat d'una ximpleria d'una nit a una sèrie de trobades més freqüents i relacions íntimes. 

Alejandro Albalá en un plató de Telecinco
Alejandro Albalá i Marta López estarien mantenint relacions íntimes des de fa unes setmanes | Telecinco

La mateixa persona ha assegurat que Albalá i López fa unes setmanes que es veuen de manera íntima i clandestina per tenir relacions. Per Alejandro, la situació està sent molt incòmoda, i de fet, l'anònima explica que s'ha pronunciat per «destapar la gran mentida de Marta» i per protegir Alejandro, ja que creu que se n'està enamorant. 

Tot i això, Marta López no ha trigat a desmentir les acusacions i a mostrar-se molesta amb les últimes informacions. La col·laboradora de programes del cor assegura que tots dos fan plans a causa de l'amistat que mantenen després de passar per 'Supervivientes', però nega l'existència d'alguna cosa més. Així, Marta López assegura que Alejandro és el seu «company, és molt maco i l'estimo molt», i ha deixat clar que no deixarà de fer plans amb ell ni se n'allunyarà.

Un altre cop embolicada en unaa polèmica després de l'escàndol del cas 'Merlos Place'

Marta López torna a fer front a una nova polèmica després de la seva darrera relació amb Alfonso Merlos. El seu festeig amb el col·laborador de Telecinco va acabar de la pitjor manera possible després de descobrir-se que ell li era infidel amb la llavors reportera de 'Socialité' Alexia Rivas. La jove va ser enxampada passejant-se completament nua per la casa del periodista, que en aquell moment estava fent una entrevista per a un canal de Youtube.

Mentre l'advocat mantenia una conversa amb el també periodista Javier Negre, Alexia es va colar a l'enquadrament de la càmera. La jove va ser vista i identificada ràpidament pels mitjans de comunicació, que no van trigar a fer-se ressò de les banyes de Telecinco més populars dels darrers anys.

Marta López i Alfonso Merlos
Marta López i Alfonso Merlos van mantenir un idil·li en el passat. | GTRES

El cas, batejat amb el nom 'Merlos Place', va fer història de la televisió després de convertir-se en el tema per excel·lència del confinament viscut el 2020. Va servir per nodrir de continguts tots els programes de la graella de Mediaset, però fins i tot per collir un gran èxit a l'estranger. La premsa internacional també es va fer ressò de l'escàndol. Molts mitjans de comunicació d'Amèrica Llatina i els Estats Units en van parlar, i inclús la famosa presentadora Whoopi Goldberg va oferir la seva opinió sobre el tema.