Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac llegeix els insults que proven que Rociíto no està assimilant la ruptura

Fidel Albiac sap que el problema és més greu del que sembla

Fidel Albiac sempre ha donat suport a la seva dona, per això a ningú no li ha estranyat que estigui a prop seu en un moment tan dur com el que està vivint. Rociíto ha trencat amb la família Mohedano i els insults que ha rebut demostren que el procés s'ha complicat força.

El primer documental de Carrasco va ser un èxit, però el nou té més detractors que seguidors, almenys a les xarxes socials. Fidel Albiac ha tingut l'oportunitat de llegir el que està passant a Twitter, que és un fidel reflex del que passa amb el programa En el nombre de Rocío. La filla de 'La más grande' ha acusat els germans de la cantant d'aprofitar-se d'una circumstància que no els corresponia. Suposadament, Amador i Gloria volien una part de l'herència de Jurado que no era seva.

Fidel coneix millor que ningú els secrets dels Mohedano, però mai no trencarà el silenci perquè vol estar al marge de tot. Pensa que el que és realment important és el benestar de la seva dona i la veritat és que té motius per estar preocupat. D'un moment a l'altre ha perdut força suport i a les xarxes l'acusen de ser poc treballadora.

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
Fidel Albiac sap que la seva dona té raó | Mediaset

Fidel, gràcies als comentaris de Twitter, ha confirmat que trencar amb la família Mohedano no serà tan fàcil com estava previst. Antonio David Flores ha mobilitzat els seus fans, que han situat Carrasco en una posició força complicada. Però ella no té por i continua atacant els seus oncles perquè considera que el que van fer amb 'La más grande' no té nom.

«Tots són uns vividors que han viscut de Rocío Jurado, uns ineptes que no saben fer l'O amb un canut i no han treballat mai a la vida». Rociíto ha estat força dura i el seu atac li ha acabat fent mal, ja que el públic l'ha acusat de ser una hipòcrita. Hem d'aclarir que Rocío sí que ha treballat, però els seus projectes han estat a l'ombra fins fa un any.

Fidel Albiac comprèn el dolor de la dona

Fidel ha viscut episodis que estan sortint a la llum al documental de la seva dona, per això sap que no hi ha cap mentida. Rocío vol tallar la relació amb Gloria Mohedano i part del públic no entén que sigui tan dura amb ella. Els periodistes que han investigat el tema donen la raó a Carrasco, suposadament hi ha motius de pes perquè s'aparti de certes persones.

Rociíto assegura que la seva tia és al costat de José Ortega Cano perquè el torero li va oferir un lloc de treball a la seva finca. Gloria es disfressava de 'La más grande' per atraure els fans, feien diners gràcies al fabulós record que va deixar la cantant.

«Estaven treballant allà i vaig entendre aquest posicionament al costat d'Ortega Cano perquè era el que els estava donant feina. Un cop morta la seva germana ja no podia xuclar més. Ja que ara xuclarem d'Ortega, intentarem fer amb Ortega el mateix. Gloria se'n va a Yerbabuena per continuar xuclant i per no treballar com no ha treballat a la seva p*ta vida».

Primer pla de Fidel Albiac molt somrient i feliç
Fidel Albiac dona suport a la seva dona, Rocío Carrasco | GTRES

Fidel Albiac sap que Rociíto en pagarà les conseqüències

Fidel coneix com funcionen els mitjans de comunicació, per això sap que la seva dona haurà de pagar un preu massa elevat. Està rebent moltes burles per haver acusat Gloria Mohedano de viure massa còmoda. N'hi ha que diuen que Carrasco també s'ha aprofitat de la fama de sa mare, encara que no és una acusació certa.

Albiac pot confirmar que la seva dona ha treballat molt després de morir Jurado, per exemple va treballar com a presentadora en un programa a Telecinco. També ha gestionat el matrimoni de sa mare i ha organitzat diversos espectacles. Podria haver guanyat diners participant en programes i concedint entrevistes, però va triar viure de la seva destresa al món de la comunicació.