Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac ja no pot amagar la traïció de Rocío Carrasco

Fidel Albiac sorprès pel nou atac cap a Rociíto

La situació entre Rocío Carrasco amb la seva família mediàtica està a punt de tornar-se més complicada que mai. L'estrena de la nova docusèrie En el nombre de Rocío és imminent. Això suposarà tota una revolució mediàtica, ja que la família Mohedano no estarà callada davant les declaracions de Rocío Carrasco.

Només ha passat poc més d'un any des que la filla de Rocío Jurado decidís tornar als mitjans de comunicació. Des d'aquell moment, una infinitat de polèmiques han anat sorgint entre tota la família. Rocío, ara més forta que mai, continua la seva batalla mediàtica perquè se sàpiga la veritat.

La filla de Pedro Carrasco no podria haver afrontat tota aquesta lluita sense el suport incondicional del seu marit, Fidel Albiac.

Fidel Albiac, el gran suport de Rociíto

Són moltes les ocasions en què Rociíto s'ha referit a Fidel Albiac com al pilar fonamental de la seva vida. Sens dubte, sense ell, mai no podria haver començat aquesta nova guerra mediàtica. Rociíto es troba en el seu millor moment anímic i està disposada a desemmascarar la resta de la família, com ja va fer amb Antonio David.

Encara que Fidel Albiac sap molt bé que Rociíto té forces per desemmascarar la seva família, sembla que aquesta no estarà callada. En concret, la seva cosina Rosario Mohedano no ha tingut pèls a la llengua per dirigir-se a Rociíto i exposar-la sense problemes.

La filla d'Amador ha declarat públicament que encara que no està «en contra de ningú», no estarà callada. És molta la pressió que Rosario ha hagut d'aguantar els últims mesos, especialment a causa de la polèmica figura del seu pare Amador. Així que, a través de les xarxes socials, la cantant ha esclatat davant dels comentaris d'un usuari que deia:

«Demana proves a tots, dona, no et tallis. Que t'ensenyin els teus pares i oncles totes les proves que és mentida el que diu la teva cosina, a la qual menysprees després d'ajudar-te», escrivia l'usuària a Twitter. Davant d'aquestes acusacions, Rosario no dubtava a respondre de forma contundent: «Ajudar-me? m'ha enviat jurisprudències per demandar a la Fábrica de la tele. Menysprear-la? No, filla, no, només he dit el que penso sobre allò que està fent».

Fidel Albiac i Rocío Carrasco
Fidel Albiac és el pilar fonamental de Rociíto. | Cedida

Tanmateix, això no s'acabava aquí, Rosario obria la capsa de pandora en esmentar un fet que va passar fa poc temps: «No estaria tan dolguda quan comptava amb mi enguany per exaltar la seva mare a Chipiona». Segons va revelar la mateixa Rosario, l'Ajuntament de Chipiona volia comptar amb ella per fer un homenatge a la seva tieta. Tot i això, en l'últim moment, Mohedano va decidir no fer-ho:

«L'exaltació no és un concert en homenatge a la meva tieta. És més semblant a un pregó, exaltant la seva figura amb vídeos, anècdotes, escrits i cançons. En seré exaltadora, però no aquest any. Gràcies a qui ha pensat en mi per fer-ho, associació, ajuntament i família», sentenciava.

Fidel Albiac i Rociíto sorpresos per les declaracions de Rosario

És clar que aquestes incendiàries paraules de Rosario, no hauran estat ben rebudes per Fidel Albiac i Rociíto. I més encara, quan la filla de Rocío Jurado ha reconegut com ella ha donat suport i ajudat Rosario en la seva carrera musical: «Sí, ho hem fet. No diré en què ni com, però sí que ho hem fet. La seva carrera musical no hauria estat el mateix. De fet, ara com ara continua passant», comentava Carrasco.

▶️ Vídeo del dia