Fidel Albiac

Fidel Albiac pren una dura decisió després de la deslleialtat més inesperada

Fidel Albiac ja s'ha posicionat de banda

Fidel Albiac ha hagut de prendre partit en relació amb la infidelitat de què tothom parla. I és que, malgrat que el marit de Rociíto mai no ha participat en la vida pública, no ha tingut cap problema a posicionar-se.

Fa tot just uns dies, diversos mitjans de comunicació es van fer ressò d'una inesperada notícia: Jorge Pérez hauria estat infidel a la seva dona amb Alba Carrillo durant l'última festa d'Unicorn Content.

Durant les últimes hores, tots dos protagonistes d'aquesta bomba han sortit públicament a donar la cara pel que ha passat. I, tot i que tots dos estan molt penedits del que ha passat, tot apunta que la relació d'amistat entre aquests dos col·laboradors de televisió s'ha acabat per sempre.

Primer pla de Fidel Albiac.
Fidel Albiac s'assabenta de tots els detalls d'aquesta deslleialtat | GTRES

I és que, les diferents versions del que va passar aquella nit han aconseguit separar completament el guàrdia civil i la gran amiga de Fidel Albiac.

Ara, la model ha tornat a parlar alt i clar sobre tot el que va passar, segons ella, aquella nit. La col·laboradora de televisió s'ha convertit en la protagonista de l'última entrega de Nos hemos liado, el podcast que presenta a Mtmad, on ha parlat sobre com ha viscut ella aquests darrers dies.

Fidel Albiac, el gran suport d'Alba Carrillo

Fidel Albiac i Rociíto sempre li han mostrat tot el seu suport a la model i en aquesta ocasió no és diferent. Tal com ha confessat Alba Carrillo, l'advocat ha estat molt pendent els últims dies.

Aprofitant la visita d'Alexia Rivas a aquest format de Mediaset Espanya, l'exsupervivent ha confessat com ha estat de malament: «He plorat molt aquesta setmana».

«Ahir vaig plorar molt i em fa mal la panxa. Estic girada, però no per tot el que està passant, sinó perquè em sento defraudada. Sento que hi ha companys de feina que no s'han portat bé i pel masclisme».

Foto de Nagore Robles i Alba Carrillo al podcast 'Nos hemos liado'
L'amiga de Fidel Albiac parla del que va passar aquella nit | MTMAD

A més, la gran amiga de Fidel Albiac no ha volgut deixar passar l'ocasió per mostrar la seva decepció amb Jorge Pérez. «No era el meu amic íntim, però sí que el considerava amic i en coses m'està desacreditant… I després que si parlo».

I és que, segons ha confessat Carrillo, la seva relació d'amistat s'ha acabat perquè «m'he adonat que jo l'estic protegint a ell i ell a mi, gens».

«Responsabilitza't una mica perquè estàs deixant caure que no volies i si volies… Ell segueix mantenint que no hi va haver petó i jo segueixo dient a la gent que em remeto a les imatges».

Per això, Alba ha decidit deixar de protegir l'exsupervivent públicament perquè ja s'ha cansat de tot allò que el televisiu va explicant a l'esquena. «Hi va haver un llançament de coll conjunt i n'estic farta, ja n'hi ha prou perquè jo em llançava i tu a mi. Jo també tinc família».

Muntatge de Jorge Pérez plorant i la foto del petó amb Alba Carrillo
Alba sentencia la imatge pública de Jorge Pérez | Catalunya Diari

Per posar punt i final al tema, l'amiga de Fidel Albiac va voler aclarir com està la seva relació avui: «Examic no és, però em dol que hagi dit unes coses al davant i altres al darrere. Cal ser coherent».

D'altra banda, Alba Carrillo ha volgut agrair públicament tot el suport que ha rebut. I és que, després d'assegurar que Dulce Cantalapiedra i Esther Doña s'han posat en contacte, la tertuliana ha assegurat que, una vegada més, el marit de Carrasco no li ha fallat.

«Em va trucar Fidel i no Rocío, però crec que ho va fer en nom dels dos perquè quan em vaig trencar el braç em va trucar Rocío i no Fidel», ha començat explicant la televisiva.

«Fidel sempre està. Quan diuen coses dolentes d'ell, he de dir: 'sou uns mongols' [...] Em va dir: 'No deixis que et lapidin, tu no has fet res i qui en té la responsabilitat és ell'».