Fidel Albiac

Fidel Albiac intervé per protegir a la seva íntima amiga en mig de la crisi

Fidel Albiac va voler donar-li una sèrie de consells

Fidel Albiac va voler tenir fa unes hores un bonic detall amb una amiga que ho està passant realment malament. Sap que passa per una etapa especialment complicada i no va dubtar a posar-s'hi en contacte. Pel que sembla, hauria aprofitat la conversa per animar-la i donar-li algun tipus de consell.

Així ho ha confessat Alba Carrillo, que sempre ha admès tenir una relació especial amb el marit de Rocío Carrasco. Fa més de 8 anys que es coneixen i des de llavors miren de mantenir un contacte regular. Es preocupen molt l'un per l'altre, com hem pogut comprovar.

Fidel sap, també, que pot comptar amb la col·laboradora, que ha estat una fidel defensora de la parella als platós. Sempre ha donat la cara per ells, i així els ho han volgut agrair.

La model es troba al punt de mira dels mitjans des del cap de setmana passat. A la festa de la productora d'Ana Rosa Quintana va tenir un tonteig amb el seu company Jorge Pérez. Dels petons i carícies a la discoteca es va passar a una mica més íntim a la casa de Marta López.

Primer pla de Fidel Albiac.
Fidel Albiac va voler ajudar una bona amiga | GTRES

D'aquest assumpte ha volgut parlar Alba al podcast que condueix cada setmana amb Nagore Robles. En certa mesura, pretenia defensar-se de tots els atacs que ha pogut rebre les últimes hores. A més, va aprofitar per carregar contra el que va ser guàrdia civil.

Dirigint-se a ell va dir que «deixaré de protegir, perquè després t'assabentes del que diu per darrere. Ara aguantaràs la teva espelma, maco». Indicava que «està bo i és el meu amic, però m'he adonat que l'estic protegint i ell a mi poc».

Entenia que l'havia «deixat als peus dels cavalls». Tot això mentre li demanava que es responsabilitzés una mica. «M'estàs deixant com que no volies i sí volies», va assenyalar la col·laboradora.

Fidel Albiac ha estat una de les cares conegudes que ha intentat animar durant aquests dies l'ex de Feliciano. Va explicar que Esther Doña o Dulce, la mainadera d'Isa Pantoja, s'havia posat en contacte per traslladar-li el suport.

Però va voler dedicar una atenció especial a la parella de Rociíto. «No em falla mai. Em va trucar, jo crec que en nom dels dos, perquè quan em vaig trencar el braç em va trucar Rocío», va dir.

En tot moment parla meravelles d'ell i aprofita qualsevol instant per lloar-ho. «Sempre hi és, sempre. L'he d'estimar», apunta orgullosa de l'amistat.

Adverteix que «quan diuen coses dolentes d'ell he de dir: 'sou uns mongols, perquè no sabeu com és com a persona'». Es desfà en elogis tant cap a ell com a la dona.

Fidel Albiac li va donar un consell savi 

Fidel Albiac ja fa uns quants anys que és al món de la televisió. Encara que no se'l vegi davant de les càmeres coneix a la perfecció com funciona el món del famoseig.

Foto de Nagore Robles i Alba Carrillo al podcast 'Nos hemos liado'
Alba Carrillo va parlar meravelles de Fidel Albiac al seu podcast | MTMAD

També compta amb molta experiència a la vida i és capaç d'oferir savis consells a la model. «Em va dir, tu tranquil·la, no deixis que et lapidin. Tu no has fet res, la responsabilitat és d'ell», va apuntar.

Alba s'ha pres al peu de la lletra les paraules. De fet agraeix molt que hagi tingut aquest detall amb ella i us donarà suport en aquests instants tan crítics.

Fidel Albiac sap per experiència que a la televisió solen ser molt durs, de vegades, amb certs personatges. En el passat ho van anar amb la seva dona i no vol que la seva amiga passi per una experiència similar.