Jorge Pérez en un 'photocall'

Jorge Pérez i la seva dona ho confirmen: La baralla acabarà als tribunals

Alba Carrillo explota contra un gran col·laborador de Telecinco per difondre informació falsa sobre ella i Jorge Pérez

Avui dia, el drama que es va muntar respecte al suposat flirteig entre Jorge Pérez i Alba Carrillo continua sonant amb força a tots els platós de Telecinco. No és per menys, la veritat: a mesura que transcorren els dies, van sortint a la llum noves informacions que els posen a tots dos a l'ull de l'huracà.

Al principi, es va imaginar que entre ells dos hi va haver un petó pel mig, però més tard els dos protagonistes van confirmar que es tractava d'una dada falsa. Malgrat això, encara hi ha mitjans que asseguren tot el contrari, ja que l'actitud compromesa en què tots dos van ser enxampats apuntava que, en efecte, haurien tingut una aventura.

Per descomptat, aquesta situació per a Jorge Pérez i la col·laboradora no està sent gens fàcil, ja que han de bregar amb l'assetjament mediàtic i una infinitat de crítiques. De fet, l'exguàrdia civil ja ha dit 'prou' a aquest assumpte a les xarxes socials, ja que s'ha cansat d'estar a l'ull de la polèmica.

Així, en la mateixa línia, la tertuliana de Ya es mediodía també acaba de recórrer al seu compte d'Instagram per aturar aquesta situació tan controvertida que s'està generant. Tot i això, el seu cas ha anat molt més enllà. Jorge Pérez ha estat testimoni que la model acaba de criticar durament una figura estrella de Telecinco, segons ella, per difondre informació falsa d'ella i del guanyador de Supervivientes 2020.

Captura del petó entre Alba i Jorge a la festa de 'Unicorn'
tura del petó entre Alba i Jorge a la festa de Unicorn. | MEDIASET

Jorge Pérez, testimoni de la baralla entre Alba Carrillo i un reconegut col·laborador

No hi ha dubte que els últims dies han estat especialment difícils tant per a Jorge Pérez com per a Alba Carillo. El fet que tots els mitjans parlen d'ells dia rere dia ha acabat provocant que hagin arribat al seu límit.

Els dos protagonistes continuen mantenint la versió que no hi va haver petó i encara menys una nit de passió. Tot i això, malgrat que insisteixen que no va passar res entre ells fora de lloc, la veritat és que Jorge Pérez rep crítiques constants que l'assenyalen d'haver comès allò que ell nega. Per això, la paciència del marit d'Alicia Peña ha arribat a un límit i ha explotat a les xarxes socials, on ha emès un comunicat dur:

«He comès molts errors a la meva vida, però indubtablement cap tan dolorós com aquest. Havia de saber parar, o anar-me'n, davant d'una situació que mai no havia de passar, però continuo mantenint-me ferm i declaro la inexistència d'un petó. No puc seguir veient com, per un error que s'està magnificant, es vulgui destrossar la meva vida», explicava.

Ara ha estat el torn d'Alba Carillo de pronunciar-se a les xarxes socials. La tertuliana no ha tingut més remei que parar els peus a un famós col·laborador de Telecinco que està perjudicant la imatge d'ella i de Jorge Pérez. Ens referim a José Antonio Avilés, el qual va assegurar que els dos protagonistes havien desencadenat la passió en acabar la festa organitzada per la productora Unicorn Content.

«José Antonio Avilés. Sí, aquesta persona que no ha dit una veritat en anys, ha tornat a repetir una altra de les seves mentides aquesta tarda a la televisió. Hauràs de demostrar una cosa que no ha passat. A veure com t'ho muntes perquè ja no te'n passaré ni una més», va dir.

José Antonio Avilés en guerra contra Alba Carrillo

Jorge Pérez també va veure que el periodista no es va quedar enrere, ja que va decidir contestar públicament a l'exparella de Santi Burgoa. «Tu donaràs lliçons sobre la feina? Tu parlaràs de professionalitat? Ni pots, ni has de fer-ho. No em desafiïs ni desviïs el focus, perquè la notícia és que cap dels dos us heu respectat mútuament i aquí podríem obrir un debat que podria durar mesos», escrivia al seu comunicat.

Per descomptat, si aquest conflicte entre tots dos col·laboradors continua, hi hauria la possibilitat que acabés arribant als tribunals. D'altra banda, d'aquest tema del presumpte flirteig entre Jorge Pérez i Alba Carrillo encara hi parlaran, almenys, durant alguns dies més.