Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac sap que no tornaran a viure junts perquè el divorci ja s'ha tramitat

Fidel Albiac és conscient del que ha passat

Fidel Albiac és una de les persones de les quals darrerament es parla molt al món del cor. Les docuseries de la seva parella, Rocío Carrasco, han fet que el seu nom sigui popular.

En el nombre de Rocío no només es tracten aspectes relacionats amb la vida de Rocío Jurado. Als seus capítols també s'han explicat els durs moments que es van viure a Houston amb la seva malaltia.

Fidel Albiac va protagonitzar un d'aquests episodis. Fa poc també van sortir a la llum els problemes que va tenir, suposadament, José Ortega Cano amb l'alcohol.

Al mateix hospital, segons narra Rocío Carrasco, el 'torero' li va donar la culpa i li va dir  «estàs matant la teva mare». Fidel Albiac va sortir en defensa de la seva parella i enfadat li va explicar al 'torero' que eren al pis 37.  «Si tornes a parlar així a Rocío, baixem junts per la finestra».

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Fidel Albiac i Rocío Carrasco posen a la inauguració del museu de la Jurado. | Europa Press

La relació de Fidel Albiac amb l'extorer

José Ortega Cano tampoc no està passant per un bon moment. La seva parella, Ana María Aldón acudia fa uns dies al plató de Fiesta per explicar que tots dos ja no estaven junts sentimentalment.

La dissenyadora no va parlar en cap moment de divorci, però sí que va assegurar que feien vides completament diferents, encara que seguien vivint a la mateixa casa pel nen que tenen en comú.

També va explicar que menjaven i sopaven junts, a més de fer plans amb José María Ortega Aldón i anar als seus partits. Tot i això, ha recalcat que cadascú entrava i sortia quan volia.

La dissenyadora va sorprendre tothom assegurant que així estaven molt bé perquè hi havia «respecte i cordialitat», sentiments importants que no hi va haver durant tot l'estiu.

Se sap que aquesta crisi matrimonial ve de lluny, però finalment han sabut solucionar-la pel bé del nen que tenen en comú.

Ara la nova informació que se sap és que José Ortega Cano és qui hauria parlat amb un despatx d'advocats perquè li tramitessin el divorci amb la dissenyadora.

La notícia que fa mesos que es planteja

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
El que va ser sogre de Fidel Albiac juntament amb Ana María Aldón. | Europa Press

La periodista Paloma García Pelayo va ser l'encarregada de donar la notícia a El programa de Ana Rosa. «Una de les parts s'ha posat en contacte amb un despatx molt conegut especialitzat en matrimonis».

«Ha estat per iniciativa del mestre i la intenció és que sigui de mutu acord», va explicar García Pelayo. Ortega Cano tampoc vol que hi hagi guerres internes entre ells, sinó que sembla que vol un divorci tranquil.

Ara la pregunta és, una vegada divorciats continuaran vivint a la mateixa casa? Per saber la resposta caldrà esperar al proper pas de l'encara matrimoni.

Per ara es desconeix l'opinió d'Ana María Aldón, que després de les seves declaracions al programa d'Emma García, semblava no pensar a divorciar-se encara.

El que va ser sogre de Fidel Albiac sembla tenir-ho clar, ja que ja ha mogut fitxa. Tot i això, no està del tot clar com s'ho haurà pres aquest gest la col·laboradora de televisió.

La mateixa que diumenge passat li va preguntar la premsa si estava pensant en un possible divorci. La seva resposta va ser molt clara i contundent: «Per això caldrà esperar, és una pregunta difícil de respondre perquè tenim una família, un fill i aleshores les coses no són tan fàcils».

Per declaracions com aquesta es creu que aquest moviment d'Ortega ha pogut agafar-li per sorpresa a la dissenyadora de moda. S'espera que reaccioni aviat a Fiesta, el programa en què ara col·labora habitualment.