Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac es queda sense diners després de la traïció de Telecinco

El marit de Rocío Carrasco s'ha emportat un revés duríssim de part de la cadena

L'any passat, Rocío Carrasco es va convertir en la reina indiscutible de Telecinco gràcies a la seva docusèrie, 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. A més, el testimoni que va donar també li va servir per a netejar el nom del seu marit, Fidel Albiac, que tenia molt mala reputació.

Des d'un primer moment, el van acusar de ser la mà negra que movia els fils de la filla de 'la més gran'.

I molts membres del clan Mohedano l'assenyalaven com a principal responsable d'haver allunyat Rociíto de la seva família.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Fidel Albiac ha vist com els seus plans se n'han anat en orris | GTRES

Això, sense comptar que sembla que ni els germans ni els fills de Carrasco tenen gaire bon record d'ell.

Gloria Camila insinuava que Fidel es referia a ella i a José Fernando, el seu germà, de manera despectiva. I Rocío Flores, per la seva banda, deixava caure que ella i el seu germà, David, havien viscut un infern amb Fidel Albiac.

Rociíto, però, sempre l'ha defensat i ha deixat clar que l'únic que ha fet és preocupar-se per ella.

Imatge de Rocío Carrasco i Fidel Albiac dins del cotxe
Rocío Carrasco i Fidel Albiac tenien planejat participar a 'Supervivientes' | GTRES

No obstant això, les noves informacions que arriben des de Telecinco deixen caure que potser no és or tot el que llueix.

Pel que sembla, Fidel Albiac es plantejava com un dels fitxatges estrella de la nova edició de 'Supervivientes'.

Tot i que, per algun motiu, les negociacions no van arribar a bon port. Tot indica que pel fet que l'empresari no té bona fama dins la cadena.

Possiblement per les nombroses demandes que ha interposat contra ells durant anys i que només va retirar a canvi de l'emissió del documental de la seva dona.

«El primer nom que la productora de 'Supervivientes' tenia sobre la taula era el de Fidel Albiac. Us puc assegurar que això ho saben molt poques persones, perquè ho porten molt en secret», explicava Diego Arrabal.

Fidel Albiac, furiós amb Telecinco després de la traïció

«Quan la productora fa aquest primer esborrany amb Fidel com a cap de llista, l'han d'ensenyar als directius de Mediaset».

«La cadena deixa que la productora faci i desfaci el que vulgui, però sempre sota la supervisió de Mediaset. El més gros de tot és que, fa cosa d'un mes, la productora ensenya l'esborrany als responsables del grup, i jo dono per fet que ell ja ho sabia, tot i que no m'ho han confirmat», assegurava el paparazzi.

Per a sorpresa de molta gent, i malgrat l'estreta relació que la cadena ha entaulat aquest l'últim any amb Rocío Carrasco, sembla que es van negar en rotund a acceptar la postulació de Fidel Albiac com a concursant del reality.

Fidel Albiac i Rocío Carrasco.
Fidel i Rociíto han perdut molts diners | Catalunya Diari

«Quina és la resposta de la cadena? Doncs que no volen veure el Fidel ni en pintura. El motiu el desconec, tot i que me'n venen molts al cap», apuntava Arrabal.

«Això ha suposat un gran revés per a Fidel, perquè, acceptés o no, saber que la cadena que fins fa molt poc ha sigut aliada seva i amb la qual ha treballat colze a colze no vol saber res d'ell, és bastant trist».

Una informació que, pel que sembla, ha estat filtrada per algú molt proper a la parella, cosa que implicaria una clara traïció que ni Carrasco ni Albiac pensen passar per alt.

Imatge de Fidel Albiac acompanyat de David Valldeperas, director de Sálvame, en una trobada
Fidel Albiac ha trencat definitivament la relació amb Mediaset | Telecinco

 

Fidel Albiac té greus problemes econòmics

A més, això també posaria en dubte la possible emissió de la segona part de la docusèrie, 'En el nombre de Rocío', que esperem des de la tardor. Una estrena que s'ha anat allargant sense cap explicació, tot i que insisteixen que continuen treballant a contrarellotge des de fa mesos.

«El marit de Rocío Carrasco ni s'imagina qui pot ser la persona del seu entorn que va filtrar aquestes dades, que, entre altres problemes, li va impedir participar a 'Supervivientes', remarquen.

▶️ Antonio David Flores se presenta por sorpresa en las instalaciones de Mediaset

A més, cal afegir que, després d'aquesta jugada mestra de la cadena, el matrimoni ha perdut molts diners.

Segons es comenta, no estan bé econòmicament, motiu pel qual Fidel s'hauria plantejat seriosament anar-se'n a Hondures amb un caixet valorat en 10.000 euros setmanals.