Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac sap que Rociíto tornarà a plorar després d'assimilar la ruptura

Fidel és l'únic que no ha fallat a Rociíto

Fidel Albiac manté la mateixa postura 20 anys: no vol formar part de la premsa del cor i no participa en el negoci. El problema és que està casat amb una de les dones més importants de la crònica social, així que és impossible no parlar-ne. Ha descobert, gràcies a una informació filtrada en les xarxes socials, que Rociíto està a punt de viure una nova tempesta.

Fidel Albiac sap millor que ningú què Rocío sent pels seus germans Gloria Camila i José Fernando, sempre ha tingut passió per ells. Antonio David Flores va aconseguir separar-los, però això no vol dir que Carrasco els hagi oblidat, ben al contrari. Gloria no s'adona del dolor de la seva germana i ha fet un pas molt controvertit: acceptar un nou programa.

Fidel s'ha adonat que Gloria Camila està a punt de convertir-se en l'estrella de La Granja, un concurs que emetrà Telecinco. Aquest gest trenca, completament, la relació entre la colombiana i Rociíto, que necessita estar més tranquil·la que mai. La filla de José Ortega Cano està molt dolguda i tot fa pensar que atacarà Carrasco, tot i que farà servir un to correcte.

Fidel és conscient que la seva dona ha plorat molt pels problemes familiars, tot i que ja és molt més forta que en el passat. Lamentablement, tornarà a emocionar-se, ja que tindrà oportunitat de veure Gloria pràcticament a diari. Això no farà res més que recordar-li que l'enllaç que les unia s'ha trencat i el pitjor és que no sembla que hi hagi solució.

Albiac és una de les poques persones que pot presumir d'haver estat sempre al costat de la filla de Pedro Carrasco. No li ha fallat mai i gràcies a ell ha tirat endavant, malgrat que Antonio David Flores hagi intentat embrutar la seva imatge. Els espectadors tenen molta memòria i s'han adonat que l'advocat no ha comès mai cap error.

Fidel Albiac surt victoriós del conflicte

Fidel té clar que Rociíto sempre ha estimat els seus germans, malgrat que la família Mohedano insinuï el contrari. «A mi em queia la bava amb ells dos. De petits eren bells, segueixen sent bells, però quan tu veus dos nens tan nans amb aquesta alegria, més», ha explicat Rocío.

Albiac s'ha guanyat el respecte de l'entorn de la seva dona, de fet, no hi ha ningú que el conegui bé i en parli malament. Alba Carrillo, una de les grans amigues de Carrasco, assegura que l'advocat és tremendament afectuós amb els nens. Per això, no pot ser cert que menyspreés Gloria Camila ni que no vulgui saber res de Rocío i David Flores.

«Fidel estava boig amb tots quatre, tinc records meravellosos de José Fernando fent trastades amb el seu cunyat i renyines. Records d'ell jugant amb Rocío i amb Gloria, eren nens intel·ligents i a ell li motivava molt», revela Carrasco.

Gloria Camila no recorda com va ser la seva infància i, ara, critica el seu cunyat, cosa que fa plorar Rociíto. Aquesta classe de descaradures han fet que s'allunyin i potser mai no aconseguiran arribar a un acord.

Fidel Albiac respecta les noves normes

Fidel entén que la seva dona sigui una cara coneguda i que hagi de donar explicacions, però ell no vol seguir aquest joc. Rocío ha estat molt de temps en silenci perquè no tenia forces i ara, que tot això és passat, vol canviar les normes. Gloria Camila li respon de manera indirecta en els programes per als quals treballa.

Albiac ha guanyat un reconeixement important: un perdó públic i el respecte dels periodistes. Durant molts anys, han donat informacions que no es corresponien amb la realitat i ara tothom sap que estaven equivocats. Els fets juguen a favor seu, així que pot estar tranquil perquè mai tornarà a passar pel mateix.