Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i la seva dona Rocío Carrasco

Fidel Albiac s'enfada amb Rocío Carrasco en saber que ella era darrere de tot

Fidel Albiac s'ha quedat atònit després de l'acusació pública que s'ha fet contra la seva dona

Fidel Albiac ha estat i és el gran defensor de la seva dona, Rocío Carrasco que aquests últims vint anys ha patit els atacs del seu exmarit, Antonio David Flores i de la part més mediàtica de la seva família. Atacs davant els quals ell li ha donat el suport i l'amor que necessita.

Ara, gairebé un any després d'haver explicat el seu testimoni públicament, Rociíto està més tranquil·la i ha agafat les regnes de la seva vida. Però això no vol dir que hagi deixat de ser objectiu de molts atacs que ha rebut contínuament. I això és el que ha tornat a passar.

En concret, el seu ex l'ha assenyalat com a responsable de l'acomiadament de Paz Padilla de Mediaset. Una acusació que ha emprenyat moltíssim el seu actual marit, Fidel Albiac, que està fart que Antonio David Flores la utilitzi per a guanyar fama.

Fidel Albiac està al cas de l'acomiadament més sorprenent de Telecinco

Fidel, com tothom, s'ha assabentat que el grup liderat per Paolo Vasile ha pres una decisió dràstica. Tal com s'ha publicat, ha decidit prescindir dels serveis de Paz Padilla «per haver incomplert la seva obligació com a presentadora». I és que la gaditana va marxar del plató de 'Sálvamedesprés d'una discussió amb Belén Esteban, quan encara quedava més d'una hora de programa.

Aquest és l'argument que la cadena ha donat per a justificar l'acomiadament, però la veritat és que ella feia temps que generava controvèrsia i feia enfadar el públic.

Imatge de Paz Padilla plorant a Sálvame
Paz Padilla ha estat acomiadada de Telecinco | Mediaset

Les declaracions polèmiques que fa sobre les vacunes, els abusos o la violència havien molestat gran part dels espectadors, que havien demanat que marxés. És més, començava a no agradar a gran part del públic, ja que, més que una presentadora, semblava un «oracle» en molts aspectes.

Fidel Albiac s'enfada pel que s'ha dit de Rocío Carrasco

El marit de Rocío Carrasco, poc després d'assabentar-se de l'acomiadament de Paz Padilla, ha vist com acusaven la seva dona de ser-ne la responsable. L'encarregat de fer-ho ha estat Antonio David, que ha aprofitat la circumstància per a carregar contra la seva ex i contra la cadena que el va acomiadar fa gairebé un any.

Mitjançant el seu canal de YouTube, ha parlat del tema i ha tornat a posar al punt de mira sobre la mare dels seus dos primers fills.

Muntatge Antonio David Flores amb Fidel Albiac
Fidel ha vist com Antonio David ha tornat a carregar contra Rociíto | Catalunya Diari

Només començar, ha donat suport a Paz. «T'envio un petó enorme. Vull que sàpigues que comptes amb el suport de moltíssima gent que et respecta com a professional, et valora i et té moltíssim afecte. És una llàstima que una cadena de televisió prescindeixi d'una cara amable, perquè, últimament, sembla que les amaguen», ha dit.

«El vent corre a favor de cares indesitjables».

A continuació, ha indicat que la responsable indirecta de la decisió de Mediaset ha estat Rocío Carrasco. Ha exposat: «És lamentable que ens vulguin fer veure una cosa tan simple quan el rerefons va molt més enllà».

Tot seguit, ha explicat que «l'acomiadament no està motivat pel fet que hagi tingut una discussió amb la Belén sobre les vacunes. Cal llegir i veure-hi molt més enllà. La Paz no va participar del pensament únic imposat per La Fàbrica de la Tele arran del documental ('Rocío. Contar la verdad para seguir viva') creat pels propietaris de la productora, Óscar Cornejo i Adrián Madrid».

«Ells van imposar una sèrie de directrius a seguir, i Paz va ser una de les poques persones honestes que es va mantenir en la seva postura. No es va empassar les directrius marcades i no va comprar la història del documental. Per això, a poc a poc, va anar participant menys al programa».

Rocío Carrasco durant la seva última intervenció a Telecinco.
Segons el seu ex, Rocío Carrasco és la responsable indirecta de l'acomiadament | Telecinco

No només ha culpat Rocío Carrasco. Ha dit que Carlota Corredera també és responsable del que ha passat.  «Ja t'has desempallegat d'una persona que et treia dies al programa i que era molt més estimada que tu», ha sentenciat atacant la gallega.