Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac tremola davant les gravacions que l'enfonsen: «És odi el que té»

Fidel pateix els atacs d'una persona molt propera

Fidel Albiac sempre ha estat al punt de mira de la família Mohedano. L'acusen de controlar i manipular Rocío Carrasco. Per a altres persones, l'advocat li hauria fet obrir els ulls, fent veure a la seva dona com eren d'interessats els germans de la seva mare.

Ell va ser qui va empènyer a Rociíto a dur a terme la docusèrie de Mediaset que tant d'enrenou va generar al seu dia. Va parlar sense embuts sobre els presumptes maltractaments d'Antonio David, a més de carregar amb duresa contra els seus oncles. Cada cop que parlava a la televisió aconseguia nous enemics.

Però Fidel té raons per estar preocupat. Una persona del seu entorn li ha declarat la guerra. Es tracta d'Amador Mohedano, que prepara una altra sèrie documental per oferir la seva versió i respondre a la seva neboda.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Fidel Albiac sempre ha estat molt unit a la seva dona. | Europa Press
 

El germà de 'La más grande' no està disposat que el deixin en evidència. Per això ja està immers en un nou projecte, que en principi veurà la llum a l'agost i que promet ser molt crític amb Rociíto. Per això, comptarà amb la col·laboració d'uns quants familiars.

Va intentar convèncer la filla d'Antonio David perquè prengués part en la producció, però va declinar la invitació. Pel que sembla, no vol entrar a més polèmiques amb la seva mare. Almenys, de manera pública.

El pare de Chayo tindrà l'oportunitat de desfogar-se a través d'un espai que s'emetrà a YouTube. Així que ningú el busqui a Mediaset. Pel que sembla, cap mitjà li va voler comprar el projecte.

No semblava tenir gaire atractiu per a les cadenes de televisió. Possiblement, es facin ressò d'allò que pugui dir, però no volien desemborsar diners per les seves declaracions. Però, a més de carregar contra la seva neboda, també ho farà contra el seu marit.

Fidel Albiac sortirà mal parat d'aquesta docusèrie. Fa un temps, Amador confessava de Rociíto que «és odi el que té, i no només contra nosaltres, sinó contra tothom». Assenyalava que «se n'ha anat de l'olla, i tothom diu que la culpa la té qui està al seu costat».

Un missatge contundent amb un destinatari clar. La mala relació amb l'advocat ve de lluny. Pel que sembla, tots dos no van gaudir mai d'una bona relació.

Un dels moments més tensos es va viure poc abans de morir Jurado. El marit de Rocío Carrasco va organitzar un especial sobre la de Chipiona a TVE. Per a aquell esdeveniment, no va comptar amb Amador, que sempre havia exercit de representant de la cantant.

Imatge d'Amador Mohedano a plató.
Amador Mohedano podria carregar contra Fidel Albiac. | Mediaset
 

Asseguren que 'La más grande' havia detectat una cosa que la va obligar a apartar el seu germà de la seva carrera artística. A l'hora de gestionar els seus concerts, Amador havia quedat relegat a un segon pla.

Fidel Albiac, pendent del que diguin d'ell

Fidel Albiac sempre ha intentat mantenir-se en un segon pla. Mai no ha concedit entrevistes ni ha aparegut en un programa de televisió. Tracta de portar els assumptes de la seva dona amb molta discreció.

Tanmateix, no està disposat que parlin d'ell. Ja ha deixat clar més d'una vegada que no li tremolarà el pols a l'hora de prendre decisions. Expliquen que a la mínima presentarà una demanda, quan consideri que es vulnera el seu honor o intimitat.

▶️ Rociíto insinúa lo que pasó con Raquel Mosquera fuera de España antes de conocer a Pedro Carrasco

La intenció d'Amador és oferir una versió radicalment oposada a la de la neboda a Mediaset. Possiblement, dedicarà un espai a l'home que va canviar la vida a Rociíto.

Fidel Albiac s'ha convertit en l'inseparable company de l'empresària des de fa gairebé 20 anys. Formen una parella molt sòlida, capaç de superar tots els obstacles que s'han trobat al camí.