Primer pla de Kiko Rivera

Kiko Rivera descobreix que s'està gastant un dineral per amagar l'altre home

Kiko sap que hi ha molts diners en joc i que el triangle amorós no està resolt

Kiko Rivera sempre és protagonista de l'actualitat, sigui directament o indirectament. I és que això és així perquè forma part d'una de les famílies més mediàtiques d'Espanya, que a més a més està abonada a les polèmiques.

Així doncs, Kiko ha fet mèrits durant molt de temps per acaparar l'atenció dels focus i les portades. I tot a costa de dinamitar la relació amb la seva mare i la seva germana. Però, sembla que ara s'està penedint una mica dels passos que va fer a canvi d'abondants xecs monetaris.

Tot i això, el seu orgull i les necessitats econòmiques li estan impedint demanar perdó, de moment. A més a més, Kiko veu amb alegria, però també amb un punt d'enveja, que ara sigui la seva cosina Anabel l'estrella que més brilla.

Fotomunatge de Kiko Rivera i Anabel Pantoja
Kiko Rivera ha tingut sempre una magnífica relació amb la seva cosina | LND

La concursant de Supervivientes no pot fer un pas tranquil des que va arribar d'Hondures. El seu idil·li amb Yulen i la seva suposada reconciliació amb Omar estan ocupant tota l'atenció.

Però Anabel, malgrat aquest serial que té enganxada a mitja Espanya, no s'ha oblidat del que és fonamental. Així doncs, en el seu aterratge a la normalitat, ja ha parlat amb els seus cosins, Isa e Kiko i ja és a Sevilla. Allà ha vist el seu pare Bernardo i posteriorment anirà fins a Cantora per estar amb la seva tia Isabel.

Kiko Rivera s'assabenta d'on és el caríssim amagatall

Kiko Rivera ha donat algun consell a la seva cosina Anabel per bregar millor amb la pressió mediàtica. D'aquesta manera, han parlat aquests dies (feia temps que no ho feien) i el jove ha demostrat alegria per l'interès que suscita Anabel, mentre que a ell la premsa li està donant de banda.

L'exdona d'Omar Sánchez també ha pogut parlar amb Irene Rosales i amb les seves filles. I és que, després d'uns mesos de tensió familiar, ella apostava per deixar la rancúnia de banda i recompondre la relació d'abans.

Per part seva, Kiko segueix tot el que està passant amb el triangle amorós format per Anabel, Omar i Yulen Pereira, l'actual xicot de la sevillana. Per a aquests dies a Madrid, Anabel no ha reparat en despeses. Sí, perquè ha llogat una luxosa casa al centre de la ciutat que costa uns 500 euros per nit.

Es tracta d'un apartament de luxe on Anabel i Yulen han estat diversos dies, intentant amagar-se dels mitjans, sense aconseguir-ho. Allà s'ha despullat per generar contingut al seu compte d'Instagram i ha pujat alguns 'stories' després de mesos d'inactivitat. Així mateix, han entrat i sortit diversos amics, després de sopars i copes en plena nit madrilenya.

Kiko, per contra, ho segueix tot des de casa seva. Les sortides de l'entorn familiar cada cop són més reduïdes i s'emmarquen únicament a les seves actuacions de DJ, cada cop més escasses.

Kiko Rivera veu com els ingressos segueixen augmentant

I no els seus precisament. Anabel Pantoja no ha perdut el temps des que ha arribat d'Hondures i està fent caixa sense contemplacions. Als 16.000 euros setmanals que ha cobrat Anabel per ser a Hondures cal sumar més ingressos.

Tot just sortir participava en el debat final, es retrobava amb Omar a Déjate querer i protagonitza la portada de Lecturas. Tot amb el seu xec respectiu, és clar. Estem parlant d'uns ingressos de més de 200.000 euros que li permeten gastar-se un dineral per llogar un bonic niu d'amor.

Ara, Kiko Rivera té sentiments trobats amb l'èxit de la seva cosina. Ell també ha guanyat molts diners últimament als mitjans, però atacant la seva família i generant força odi al seu voltant.

En canvi, Anabel té uns límits infranquejables, malgrat el joc que porta amb els dos homes de la seva vida, Omar i Yulen. Si bé allargarà el fulletó tot el que pugui, però mentrestant té un objectiu clar: intentar recompondre les relacions trencades de la família. De moment, amb Kiko, ja ha fet un important pas.