Primer pla Ana María Aldón

Ana María Aldón ja sap què passarà amb l'herència d'Ortega Cano

Ana María Aldón s'assabenta de tota la veritat

Ana María Aldón continua aixecant polseguera malgrat trobar-se apartada de la televisió. La dona d'Ortega Cano acapara una gran part de l'interès mediàtic i no són pocs els col·laboradors que han parlat d'ella. Un d'ells ha estat la germana de Terelu, que va destapar les veritables inquietuds de la dissenyadora després d'assabentar-se que Gloria es beneficiaria de l'herència del seu marit.

Saber que la colombiana serà qui gestionarà els assumptes financers de l'exdestre va acabar amb la paciència d'Ana María. Tem pel futur incert del seu fill petit i això l'ha portat a apartar-se d'Ortega. Tot i això, el cap de setmana passat, Gloria va desmentir la informació i va revelar la veritat sobre l'herència del seu pare.

Ana María Aldón s'assabenta de la veritat sobre l'herència del seu marit

Ana María Aldón va confessar a la germana de Terelu que el motiu de les seves crisis matrimonials es trobava a l'últim moviment del seu marit. La dissenyadora va saber que Ortega havia modificat el seu testament en benefici de Gloria Camila, posant la casa conjugal al seu nom.

Ho va fer sense consultar-ho amb la seva dona i a Ana María no li va agradar gens assabentar-se que el seu fill petit en sortia perjudicat després d'aquesta decisió. La informació no li va arribar del seu marit, sinó d'algú proper. D'aquesta manera, a l'estrena de Ya es verano, la filla del destre va abordar el tema i va negar que aquesta informació fos certa.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Ana María Aldón s'assabenta de la veritat. | Telecinco
 

«No hi ha res al meu nom, no ha posat cap casa al meu nom, em sembla molt lleig que treguin aquest tema a la llum», va explicar. «Em sembla molt lleig que parlin de l'herència d'algú que tant de bo ens acompanyi durant moltíssims anys més i que continuï vivint la seva vida», va afegir molesta.

La germana de José Fernando negava així la informació de Carmen Borrego i defensava el seu pare. «Si ho fes, està en tot el seu dret de fer allò que li doni la gana», ha sentenciat.

Ana María Aldón revela als seus companys la seva preocupació

Ana María Aldón està convençuda que el seu marit està fent moviments estranys a la seva esquena. Va traslladar aquesta inquietud a la filla de María Teresa Campos, amb qui manté una bona relació.

Després de la intervenció de Gloria, Carmen es va donar per al·ludida i va confessar que havia estat la mateixa dissenyadora qui li havia donat la informació. «El que la preocupa són els moviments que estava fent Ortega Cano, en cap moment va sortir la paraula testament», va explicar.

Aquesta seria la preocupació que li impediria prendre la decisió de separar-se d'ell. Pel que sembla, l'angoixa d'Ana María es fonamenta en «la por davant de les condicions en què es pugui quedar el seu fill».

Ana María Aldón
Ana María Aldón va confessar als seus companys que estava molt preocupada pel seu futur. | Telecinco
 

La seva por seria tan gran que li hauria traslladat, no només a Carmen Borrego, sinó a «almenys vuit companys» la seva angoixa, va assegurar Kiko Matamoros. «Si algú ha mentit en tot això, és Ana María Aldón», va recalcar el col·laborador.

Ana María Aldón es queda muda: «A ella li agraden els diners»

L'actitud despreocupada de Gloria davant l'herència del seu pare va fer saltar el seu ex Kiko Jiménez. La colombiana va assegurar al plató de Ya es verano que no li importaven els béns del seu pare i que ho canviaria tot per no perdre'l mai.

A més, va assenyalar Ana María Aldón opinant que «no l'ajuda gens que la seva amiga expliqui a la televisió que a ella el que la preocupa és una casa». Va ser llavors quan Jiménez va saltar i va confessar que, durant la seva relació, «a mi em va parlar molt de l'herència». «A ella li agraden els diners, que no faci veure que no li agraden», va sentenciar.

José Ortega Cano i Ana María Aldón a El Rocío
El marit d'Ana María Aldón li hauria amagat els problemes econòmics. | GTRES
 

Dimarts passat, María Patiño va aportar més informació sobre els moviments a l'herència d'Ortega. Pel que sembla, una de les empreses on el destre i la seva filla figuren com a propietaris travessa problemes econòmics.

Per solucionar-los, el vidu de 'La más grande' hauria rehipotecat la casa conjugal sense haver consultat Ana María. Per part seva, Ortega ha optat per guardar silenci i no tornar a pronunciar-se sobre la seva situació mentre continua allunyat de la seva dona.