Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió

María Patiño es juga l'acomiadament per la seva actitud en ple directe

Patiño s'ha passat de la ratlla i pot acabar al carrer

María Patiño és una de les periodistes del cor que menys es poden contenir quan està treballant en un plató de televisió. I és que la periodista s'ha guanyat aquesta fama al llarg dels anys. La veritat és que la vehemència amb què defensa els seus arguments no ha passat desapercebuda per als seguidors de Sálvame durant el temps que fa que treballa allà. Sempre defensa el que considera just i alça la veu quan veu alguna cosa que no li agrada gaire.

Foto d'Adela González i María Patiño a 'Sálvame'.
María Patiño, en una imatge d'aquesta mateixa setmana a 'Sálvame' | Telecinco

El cas és que, dissabte passat, 30 de juliol, començava el programa que substitueix Viva la vida , i no era altre que Ya es verano. L'estrena ha rebut diverses crítiques, i no només per part dels espectadors, sinó també per alguns col·laboradors i presentadors de Mediaset, com és el cas de María Patiño. La presentadora de Socialité ha utilitzat les seves xarxes socials per fotre-li un patapam al programa presentat per Frank Blanco.

María Patiño es juga l'acomiadament després de la resposta que ha donat

Tot ha sorgit a col·lació de l'entrevista que ha ofert a Viernes Deluxe Gema, la filla d'Ana María Aldón, i que ha fet parlar molt. Entre altres coses, la filla de la dissenyadora de Sanlúcar va posar contra les cordes Gloria Camila Ortega. I va confirmar al Deluxe que la seva relació amb la germana de José Fernando era nul·la des de fa temps. A més, va assegurar que no li agradaven els menyspreus que la colombiana havia fet a la seva mare en reiterades ocasions.

María Patiño molt seriosa
María Patiño es juga l'acomiadament després de les dures paraules que va pronunciar contra un programa de la casa | Telecinco

En algun moment, i carregada d'ira contra Gloria Camila, Gema Aldón hauria anomenat «impresentable» la filla d'Ortega. Això ho va destapar el programa en què col·labora María Patiño i Gema no va poder fer res més que confirmar aquest insult que li va proferir a la col·laboradora colombiana. La realitat és que Patiño ha volgut fer memòria a tots aquells que no recordaven que el polèmic missatge de Gema a Gloria Camila va ser una exclusiva del Deluxe.

La gallega defensa la seva exclusiva i enfonsa Ya es verano

Patiño ha estat molt directa i ha escrit aquest tweet que deixa clar l'enuig de la periodista amb el recent estrenat programa del cap de setmana.

«Telecinco, continua la manipulació», deia el tuit de la gallega acusant l'empresa que la té contractada de manipular la seva audiència. Per si no n'hi hagués prou, en aquest primer programa de Ya es verano, Máximo Huerta va tornar a la que va ser casa seva. Ho va fer anys després d'abandonar-la el 2015 per altres reptes professionals. Huerta va recórrer de manera pausada el passadís de Mediaset pel qual tantes vegades han passat els seus presentadors i col·laboradors.

«Farem fora Patiño»

En algun moment, l'exministre de Cultura va notar que el seu retrat havia estat canviat pel de María Patiño. «Em substitueix la Patiño, la farem fora», va ironitzar l'escriptor per després arreglar aquest comentari afirmant que és «una gran».

El cas és que María Patiño, que ha seguit al minut el primer programa de Ya es verano, ha compartit la notícia de l'arribada de Máximo Huerta a Telecinco. I ha escrit el missatge següent.

«Cal veure els programes per evitar tergiversar el que es diu. Un petó, Máximo Huerta». Minuts després, el 'fill pròdig' de Mediaset ha reaccionat al missatge de la gallega amb un «un petó».

▶️ El sorprendente motivo por el que Sonsoles Ónega decidió traicionar a Telecinco