Rocío Carrasco i Fidel Albiac a l'interior del seu cotxe

Fidel Albiac mostra la seva veritable cara i sorprèn l'audiència

Amigues íntimes de Rocío Carrasco parlen de la personalitat de Fidel i de la relació que té amb ella

El dramàtic episodi de Rocío Carrasco a la docusèrie 'Contar la verdad para seguir viva' continua marcant l'actualitat al món del cor a Espanya. Tant és així que si bé en un primer moment només es pronunciava ella, ara tots els implicats comencen a donar la seva versió dels fets. Un dels pilars en tot aquest embolic ha estat el seu marit, Fidel Albiac, una de les figures determinants en la construcció del relat i de qui l'esfera mediàtica en sap ben poca cosa. 

La veritat és que, tot i que no és una persona que acostumi a fer declaracions, des del seu cercle s'han filtrat una sèrie d'afirmacions que no deixen indiferent a ningú. La figura de Fidel s'ha esmentat en algunes ocasions durant l'emissió del documental de la seva dona, però han estat dues amigues íntimes de l'empresària qui s'han referit a ell en to personal. «És tot el contrari al que aparenta. És divertidíssim, rius molt amb ell. També és molt intel·ligent, s'ha format. No és que sigui millor persona per això, però em venia de gust dir-ho», comenta Alba Carillo, una de les amigues de Carrasco, a 'Ya es mediodía'. No hi ha dubte, doncs, que allunyar-se del focus mediàtic, com fa ell, demostra que té molta personalitat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Respecte i conya»

«Pel que fa a la relació que té amb la Rocío, el que jo sempre he vist ha estat respecte i conya. Si algú m'escolta i no entén la ironia, és problema seu», comentava la col·laboradora arran del tema de la mainadera que el va demandar per l'actitud d'humiliació constant que suposadament tenia cap a Rociíto. L'aspecte que més ressalta pel que fa a Fidel és el paper fonamental que ha exercit en els moments més complicats de la seva dona. «És l'única persona a qui s'ha pogut aferrar quan s'ha quedat sola, sense família mediàtica», afirmava. «La mare del Fidel ha estat com una mare per a la Rocío, és una dona encantadora», apuntava.

L'amiga de Rocío Carrasco explica que la valoració després que es publiqués el documental és positiva i que ha servit com a punt d'inflexió perquè molts problemes del passat quedin enrere. «La Rocío s'ha recuperat i ha agafat molta força, i qui l'està frenant és el Fidel, perquè si fos per ella...», comentava respecte a algunes trames argumentals de la docusèrie.

La possibilitat d'acostar postures gràcies a Fidel

Possiblement, el desenllaç que tothom desitja és que regni el diàleg i almenys Rocío pugui recuperar la relació amb els seus fills i els seus germans. «Segons la Rocío, el que provoca rebuig és que tots tenen contacte amb Antonio David. Jo crec que és moment que deixi la motxilla que porta vint anys carregant, almenys per reconciliar-se amb els seus fills. Si dels altres no en vol saber res, d'acord, però almenys que recuperi els seus fills», comentava Ana María Aldón, l'altra amiga de Rocío Carrasco, a 'Viva la vida'.

Rociíto fa anys que no es parla amb els seus germans. Aquest distanciament té molt a veure amb el fet que es portin tan bé amb Antonio David. Que Rocío Carrasco s'hagi animat a trencar el silenci en el qual romania des de feia més de vint anys ha desencadenat una autèntica allau d'informacions i postures dispars. Ara, només cal veure si el documental aconsegueix l'impossible i per fi es produeix un retrobament entre ella i els seus fills o bé l'anhelada reconciliació amb part de la seva família.