Fidel Albiac, acusat de manipular a Rocío Carrasco

Fidel Albiac amaga el document que deixarà muts els fills de Rocío Carrasco

David Flores Carrasco i la seva germana estan a punt de veure uns papers importants

Fidel Albiac, advocat de professió, és una de les poques persones que ha estat sempre al costat de la seva dona Rocío Carrasco. Tot i que ha estat acusat d'atreviments força forts, l'única cosa certa és que mai l'ha traït i sempre ha estat disposat a ajudar-la.

Per la seva banda, Rocío, nova reina del feminisme, està a punt d'explicar tota la veritat en un programa que promet fer història. Alhora, Fidel Albiac ha tingut moltes oportunitats de trencar el seu silenci, ja que li han llançat propostes força atractives.

Però, ell ha preferit estar a l'ombra i dedicar-se únicament a satisfer les necessitats de Rociíto, a més de complir les seves obligacions laborals. De fet, molts periodistes garanteixen que és un home força honrat que sempre ha estat atent dels seus fillastres Rocío i David Flores Carrasco.

Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i la seva dona Rocío Carrasco
Fidel Albiac sempre ha estat a prop de Rocío Carrasco | GTRES

Fidel, segons Antonio David, és l'únic responsable que Rocío Carrasco no tingui relació amb els seus dos fills, Rocío i David Flores Carrasco. Però la nova reina del feminisme nega aquesta versió, i garanteix que l'advocat mantenia un tracte fantàstic amb tots dos joves. Assegura que van passar una sèrie de coses, que no tenen res a veure amb Albiac, que el van obligar a renunciar a la família.

La mare de David Flores Carrasco ha protagonitzat un nou programa a Telecinco que es diu 'Montealto, regreso a la casa' i ha explicat una cosa sorprenent. Té uns papers, que custòdia al domicili que comparteix amb Fidel, que farà temperar tots els seus enemics. Sí, perquè són les proves definitives que demostren que ha travessat un autèntic infern després de la mort de la seva mare, Rocío Jurado.

Carrasco està convençuda que quan tregui a la llum la documentació que amaga des de fa tant de temps tot canviarà. Així, els espectadors entendran el motiu pel qual va decidir separar-se de la família de la seva mare Rocío Jurado, el clan Mohedano. Entre altres coses tots tenen relació amb Antonio David Flores, el seu suposat botxí, i aquest atreviment suposa una alta traïció.

Fidel Albiac respira tranquil: «Té la veritat»

Fidel va apostar per la seva dona i la veritat és que no s'ha equivocat, ja que la mare de David Flores Carrasco ha travessat situacions realment complicades. Tot i que molts mitjans n'han dubtat, l'única cosa certa és que segueix en tractament psicològic per certes situacions que ha viscut.

I ara, gràcies a Telecinco podrà demostrar que està explicant la veritat i que la seva família no s'ha portat gens bé amb ella.

Muntatge Rocío Carrasco amb els seus fills Rocío Flores i David Flores Carrasco
Rocío i David Flores Carrasco fa molts anys que estan separats de la seva mare | Catalunya Diari

Rocío Carrasco ha parlat a 'Montealto, regreso a la casa' de les proves que té i que deixaran sense alè al gran públic. Els seus fills David i Rocío Flores Carrasco hauran d'estar atents, ja que ells també han dubtat de l'infern que ha hagut de superar. Ara, però, el més important és que Rociíto té la possibilitat de fer justícia i tot fa pensar que en complirà el propòsit.

Rocío ha explicat com va trobar les proves: «Estic organitzant l'habitació i aquests documents estaven en un calaix. És un document que té la veritat de tota la família, no només una persona. El que hi havia dins aquest calaix ho tinc jo a casa meva».

Fidel Albiac coneix la veritat: «Els meus dubtes van quedar satisfets»

Albiac també ha patit molt per no veure la seva dona Rocío Carrasco en les condicions òptimes, de fet no ha parat fins a fer-la somriure. Sempre ha estat un dels grans suports, i tot fa pensar que seguirà de prop el nou documental que està preparant per a Telecinco que traurà a la llum un material que serà explosiu per a massa gent.

Rocío Carrasco va trobar en un calaix d'un moble que era al dormitori de la seva mare, Rocío Jurado, una cosa que li va fer comprendre-ho tot. «Hi havia qüestions que no em quadraven i en aquest calaix tots els meus dubtes van quedar satisfets. Vaig trobar diverses coses, però entre elles un document que és el més important de tots i engloba tothom», explicava a 'Montealto, regreso a la casa'.